2777
2789
عنوان

ازدواج

222 بازدید | 25 پست

من با یه پسره دوستم چند ساله

جدی رابطمون اما من زود باهاش آشنا شدم و الان ۲۱ سالمه نظرم در مورد خیلی چیزا تغییر کرده

اینا همدانی هستن ما فارس

مهریه یدونه تا ۱۴ تا گفتن

مناسبت ها برای پسره بی اهمیته مث روز زن روز سالگرد ازدواج ولی برای من خیلی اهمیت داره

میریم بیرون زورش میاد یه شام بده

همیشه تو حرفاش میگه به زن نباید رو داد طلا خرید

هنوز شغل ثابت نداره ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن همدانبا کلا خسیسن و خیلی مامانی هستن کلا مزخرفن تعصبی هم هستن ننش و خودش بیچارت میکنن

خیلی فکر کن من کادو های میلیونی و خوب اون ۴۰۰ تومنی

منم همش میگم شاید اینجوری نباشه شاید عوض شه

ما خودمون تو یکی از شهرای همدانیم ولی اصلاااا با همدانیا نمیسازیمممم

ببین همش به فکر سازش دنبال ساختن نیستن

خواهرش میگ با زبون باید مرد و درست کرد مثلا شوهرش یه ماست میخره قدر دانشه تو اینستا میزاره ولی من اینو وظیفه یه مرد میدونم

دقیقا دیروز بهم گفت من دوست ندارم زن بالادستم باشه باید بگه چشم و خانواده ما کاملا برعکسن

عزیزمممم اصلا ادامه نده ازت خواهشمیکنم .دیر یا زود باید بهم بزنی چه بهتر که الان هیچی نشده تمومش کنی

یه مرد خووشیفته همیشه یه مادرخکدشیفته داشته و بدون جو خانوادش هم به همین دلیل سمیه پس ادامه نده

ببین همش به فکر سازش دنبال ساختن نیستن خواهرش میگ با زبون باید مرد و درست کرد مثلا شوهرش یه ماست میخ ...

😐😐😐😐یاخدااااا

مثل مادر نامزدم

قرار بود تخت سفادش بدن بسازن برای جهیزیه من انتخاب کردم برای همسرم فرستادم گفت برو بابا من باید انتخاب کنم منم گفتم برو انتخاب کن خودتم بخواب روش

بعد اونم قهر کرد به مامانش گفت مامانش هم زنگ زد بهمگفت اون مرده غرور داره نباید رو حرفش حرف بزنی و حق نداری لج کنی و....

منم به نامزدم گفتم تو فکر کردی من عروسک جنسی توام و باید خفه شم بگمچشم وگرنه مادرتو میفرستی سراغم دعوا و جدا شدم

البته دلایل دیگه هم داشتم

عزیزم خواهش میکنم ازدواج نکن مگراینکه مردی پیدا شه تا واقعا مرد باشه

من با انتخاب خودمو بعداز 5 سال اشنایی ازدواج کردم با عشق

اما حالو روزم با یه کارتن خوابه کنار جوب مو نمیزنه

خواهش میکنم این حرفمو جدی بگیرو اینده ی خودتو مثل من نساز

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬