2777
2789
عنوان

خانما اين خواب تعبيرش چيه

30 بازدید | 5 پست

خواب ديدم

دختر عموم ( سالهاس با خانوادشون قهرم خيلي ساله با همه شون ) (٤٥سالشه و شنيدم كه قصد ازدواج نداره )

مراسم عقدش تو يه امامزاده شهرمون بود

سفره هم نزديك ضريح پهن بود اما همه لباسا معمولي بود

زنعمومم داشت تو امازاده قران ميخوند يا مفاتيح دستش بود

من دعوت نبودم بصورت اتفاقي رفته اونجا

يه بچه نوزاد همراهم بود يه خانمي پرسيد اسمش چيه گفتم نميدونم هنوز مشخص نيست دختره يا پسر 😳لباساش ولي دخترونه بود انگار يه جوري حامله بودم ولي بچم بيرون بود عين نوزاداي عادي

بعد گفت بيا دعا بخونيم باهم صفحه كتابش بزرگ نوشته بود سوره نبا

ولي نميدونم اينو داشتيمم شروع ميكرديم به خوندن يا زيارت عاشوارا

اين خواب در هم تعبيري داره؟

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

هنوز نه عاقد اومده بود نه خانواده داماد اوناهم منتظر بودن

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

چ خواب خوبی دیدی خیره ان شاءالله

خواباتونو تعریف نکنید

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترعموت احتمالا با یه سید ازدواج میکنه و شما هم باردار میشین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چ خواب خوبی دیدی خیره ان شاءاللهخواباتونو تعریف نکنید

واقعا خوبه

از بس درهم برهم بود

دخترعموت احتمالا با یه سید ازدواج میکنه و شما هم باردار میشین

انشاالله خوشبختو عاقبت بخير بشه