2821
2789
بلد نیستممیتونی راهنماییم کنی؟ی بار از رو گوگل درست کردمشد زهر مار

ببین اول 3 تا تخم مرغ بزرگ زرده از سفیده جدا کن توی دوتا ظرف جدا با همزن طوری سفیده رو بزن که کف کف کنه یعنی ظرف سفیده برعکس کنی نریزه یه ذره وانیل هم بزن بهش بعد بذار کنار زرده هم بزن زیاد نه بهش شیر و اب و روغن بزن من 1 استکان میزنم محک نههه 1 استکان متوسط شیر نبود اب بزن بعد یه لیوان هم شکر بریز ت زرده ها هم بزن یکم بعد اینا رو بریز ت سفیده ها و اروم هم بزن بعدم یکم یکم ارد بزن طوری بزن مواد غلیظ بشه زیاد نزنی میتونی و بیگن پودر یکم زیاد بزنی شور میشه بعد پودر کاکایو بزن مواد امادس اگر دوست داشتی گردو خرد شده هم بهش بزن بریز ت قابلمه تهش کاغذ روغنی و چرب کن و 45 دقیقه با شله اروم یا توی فر اگر میخ.اهی بفعمی پخته هست یه خلال دندن بزن اگر نچسبید پخنه است بعدم تزیین کن ---- من 1 سال تمرین کردم تا دستم امد

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببین اول 3 تا تخم مرغ بزرگ زرده از سفیده جدا کن توی دوتا ظرف جدا با همزن طوری سفیده رو بزن که کف کف ...

مرسی دورت بگردمممم

خیلی زحمت کشیدی مهربونم

درست میکنم با راهنماییت

عشقی بخدااا

مرسی دورت بگردممممخیلی زحمت کشیدی مهربونمدرست میکنم با راهنماییتعشقی بخدااا

انشالله خواهش میکنم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز