2777
2789
عنوان

حالم خوش نیست🥺

55 بازدید | 12 پست

شوهرمو شنبه شب گرفتن و بدلیل مصرف گل ماری جوانا بردن کمپ و تاالان هیچ زنگی نزده قلبم درد میکنه خیلی پسره خوبیه ولی این گل کاری کرد ک بره کمپ دارم دیوونه میشم بخدا ب هیچکس چیزی نگفتم گفتن 21روز بایذ بمونه الان 4روزه ن خبری دارم ن زنگی فقط گفتن جمعه ها میتونه زنگ بزنه کارم شده گریه

توروخدا بهم دلداری بدید شوهرمو خیلی دوستدارم بشدت خوبه خداکنه این روزا سریع بگذره

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم ترک کردم واقعه سخته ولی ولی راحت میشه و تو الا از خدا بخا راحت ترک کنه بعدش خوب میشه ب ...

واااقعا ببین بعد این مدت دیگه از بدنش خارج میشه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
عزیزم امیدوارم همه چی زودتر درست شه

قربونت برم خودم فقط میدونم و ب همه نشون میدم حالم خوبه. ولی دارم جون میدم

اره صد درصد ولی به حرفم گوش بده خواهرانه بهت میگم بزار ۲ دوره بمونه

اخه ببین کار داره شرکت میره بعد ب خانواده ها گفتم ماموریته

بعد خودش قول داده دیگه کلا بزاره کنار تو این دوره من دارم دق میکنم اخه اهل اینجور چیزا نیست این لامصب فقط تو مخش رفته بود

اخه ببین کار داره شرکت میره بعد ب خانواده ها گفتم ماموریته بعد خودش قول داده دیگه کلا بزاره کنار تو ...

اخه اون مستقیم رو مغزش تاثیر میزاره و دست خودش نیست وسوسه میشع

بزار بمونه و مخفی کن از خانواده ها

اخه اون مستقیم رو مغزش تاثیر میزاره و دست خودش نیست وسوسه میشعبزار بمونه و مخفی کن از خانواده ها

ای خدا مخفی ک کردم حالا این دوره بمونه بببینم چی میشه 😔

عزیزم من خودم ترک کردم واقعه سخته ولی ولی راحت میشه و تو الا از خدا بخا راحت ترک کنه بعدش خوب می ...

چند وقت مصرف داشتی

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

اخه ببین کار داره شرکت میره بعد ب خانواده ها گفتم ماموریته بعد خودش قول داده دیگه کلا بزاره کنار ت ...

چند وقته مصرف میکنه

لطفااگه حوصله داشتین برای برادرم دعا کنیدو صلوات بفرستید ک حالش کامل خوب شه وشغل و زندگی خوب نصیبش بشه ،انشالله شمام هر دعایی دارین مستجاب بشه

تحمل کن میدونم از پسش بر میای

قربونن برم بخدا سخته ب هیچکس نمیتونم بگم ازش خبر ندارم دوسش دارم انگار دنیا اور شده رو سرم