2777
2789
عنوان

مادرشوهرم صبح زنگ زد

305 بازدید | 31 پست

که برادرشوهرم اینا شب میخوان برن خونشون شماهم بیاید

منم ناهار خونه عمم دعوتم ولی با این حال مشکلی نداشتم که شب برم خونشون گفتم با همسرم هماهنگ کنم خبر میدم

به همسرم گفتم گفتش کار دارم بگو نمیایم

زنگ زدم گفتم نمیایم همسرجان کار داره فکر کنم ناراحت شد

جناب اقای محترم لطفا درخواست نده فاقد شعور عزیز

باید میگفتی خود همسرت زنگ بزنه نه شما الان از چشم شما میبینه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره

شب عید بوده و روز مادر

دوست داشته بچه هاش پیشش باشن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آخ آخ روز مادرم هست

کارتون درست نبود اصلا💔

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

اونموقع به شوهرت بگو زنگ بزن به مامانت بگو کار داری فک نکنه ازطرف منه نرفتن

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیچاره شب عید بوده و روز مادر دوست داشته بچه هاش پیشش باشن

خب ما فردا میریم مگه قراره نریم؟

خب امشب با برنامه همسر من سازگار نبود قصدی نبود ک

خب ما فردا میریم مگه قراره نریم؟خب امشب با برنامه همسر من سازگار نبود قصدی نبود ک

میدونم عزیزم

فقط دلم براش سوخت

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوب قبلش با همسرت هماهنگمیکردی امشب نمیتونید فردا شب برید چون روزمادره، به مادرشوهرت هممیگفتی ایشالا ...

مادرشوهرم صبح زنگ زد منم خبر نداشتم همسرم کار داره

بله فردا شب میریم دیدنشون

آخ آخ روز مادرم هست کارتون درست نبود اصلا💔

چرا کارمون درست نبود؟همسرم کار مهمی داره

فردا روز مادره و ماهم حتما میریم خونشون

چرا جو میدین

اشکال نداره گلم فکرنکنم ناراحت باشه،شوهرتو بگو فکر کنم مامان ناراحت شده بهش گفتم نمیایم،همسرت باهاش تماس بگیره از دلش دربیاره،بهشم بگه انشاالله فرداشب مزاحمتون میشیم،ناراحتی نداره

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چرا کارمون درست نبود؟همسرم کار مهمی داره فردا روز مادره و ماهم حتما میریم خونشون چرا جو میدین

به مادرشوهرت پیام بده یا زنگ بزن بهش بگو شوهرم کارمهم داره شب نمیرسیم بیاییم انشاالله فرداشب میایم

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

چرا کارمون درست نبود؟همسرم کار مهمی داره فردا روز مادره و ماهم حتما میریم خونشون چرا جو میدین

چون ازتون درخواست کرد برید پیشش و دوست داشت روز مادر خانواده دورهم باشن و تو این روز بهش نه گفتین