2777
2789

باز چی شده؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا بیام بخونم دیدم قغل بود و بعد ترکید

کدوم تاپیک

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

والا من موندم کار نی نی یار چیه؟ من چند وقت پیش تو تاپیک به آدم مریض تگش کردم اصلا محل نداد . حتی تاپیک جدا زدم . انگار نه انگار . طرف هنوز تو سایت میچرخه و تاپیک میزنه. فقط واسه تبلیغ خوبن. همین

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
بله بی نتیجه بود توهین کرد به همه نی نی یار نترس ما پشتتیم

همیشه همینجوره

نینی یار اصلا براش مهم نیست

نظر کاربرا اگ براش مهم بود تا الان تعلیقش کرده بود

به امید ارزو های قشنگمممم

والا من موندم کار نی نی یار چیه؟ من چند وقت پیش تو تاپیک به آدم مریض تگش کردم اصلا محل نداد . حتی تا ...

دقیقااااا دقیقاااااا دقیقاااااا

حق تا ابد

به امید ارزو های قشنگمممم

بله بی نتیجه بود توهین کرد به همه نی نی یار نترس ما پشتتیم

کافیه ما جوابش رو بدیم سریع تعلیق میشیم

ولی این کاربر با چهارتا کاربری میاد، چند بار هم به نی نی یار گفتم ولی فایده نداشت

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی