2777
2789
عنوان

روزمادر

122 بازدید | 15 پست

مادرشوهر عزیزم فرشتهی آسمونی من

روزت مبارک، ای مهربونی بیپایان

دعای خیرت مثل بالهای نور،

همیشه سایهبان دل ماست🥀🥀🥀🖤😔😔

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

مادر شوهر منم فوت کرده 😔

فردا میریم سره مزارشون 🫠

با گل.گلاب.شیرینی

دلم براش خیلی تنگ شده. خیلی ماه بود

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر منم فوت کرده 😔فردا میریم سره مزارشون 🫠با گل.گلاب.شیرینی دلم براش خیلی تنگ شده. خیلی ماه ...

خدارحمتشون کنه،منم مادرشوهرم خوبه،خیلی مشکلاتمو حل میکنه ی ساختمونیم اما گاهی وقتا بعضی حرفاش کاراش اذیتم میکنه یاتوگذشته ک تازه ازدواج کرده بودیم کارایی کرده ک یادم میفته ناراحت میشم ازدستش و دلم سیاه میشع.کاش بتونم منم مث شما خوش قلب باشم😔

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

مادر شوهر منم فوت کرده 😔فردا میریم سره مزارشون 🫠با گل.گلاب.شیرینی دلم براش خیلی تنگ شده. خیلی ماه ...

خدارحمتش کنه🖤😔

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

خدارحمتش کنه🖤😔

🙏❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خدارحمتشون کنه،منم مادرشوهرم خوبه،خیلی مشکلاتمو حل میکنه ی ساختمونیم اما گاهی وقتا بعضی حرفاش کاراش ...

دوری و دوستی

دوری و دوستی

نمیشع گلم.شرایط دوری وجداشدنو نداریم تواین گرونی کی میخاد اجاره بده...

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

خدارحمتشون کنه،منم مادرشوهرم خوبه،خیلی مشکلاتمو حل میکنه ی ساختمونیم اما گاهی وقتا بعضی حرفاش کاراش ...

ممنون عزیزم 🙏❤️

اگه واقعا ادم خوبیه و اهل اذیت کردن نیست گذشته رو ببخش

دور از جون یه روزی نباشه جای خالیش کاملا حس میشه

شوهرم پیر شد بعد از فوت مادرش 😔

ممنون عزیزم 🙏❤️اگه واقعا ادم خوبیه و اهل اذیت کردن نیست گذشته رو ببخش دور از جون یه روزی نباشه جای ...

خوبیاش بیشتره تابدی هاش...همه دوسش دارن توخونه مخصوصا همسرم،جوون هس ۵۵سالشع ،شوهرم خیلی خیلی وابستشه تک پسرم هس،همیشع میگه اگ چیزی واس مامانم شه من میمیرم😢

ممنون عزیزم 🙏❤️اگه واقعا ادم خوبیه و اهل اذیت کردن نیست گذشته رو ببخش دور از جون یه روزی نباشه جای ...

عزیزم شما رواشناسین؟

عزیزم شما رواشناسین؟

بله گلم

ولی زمینه فعالیتم چیزای دیگه هستن فقط به رشتش علاقه داشتم خوندم چون تو زندگی و روابطم تاثیر داره واقعا

خوبیاش بیشتره تابدی هاش...همه دوسش دارن توخونه مخصوصا همسرم،جوون هس ۵۵سالشع ،شوهرم خیلی خیلی وابستشه ...

امیدوارم خدا حافظ همسرتون و شما باشه🌹

بله گلم ولی زمینه فعالیتم چیزای دیگه هستن فقط به رشتش علاقه داشتم خوندم چون تو زندگی و روابطم تاثی ...

گلم من یه سوال دارم ازتون،راجب زندگیم هستش میدونم ک میتونین کمک کنی ،اگمشکلی نیس میشه ی لحظه بیام خصوصی؟

گلم من یه سوال دارم ازتون،راجب زندگیم هستش میدونم ک میتونین کمک کنی ،اگمشکلی نیس میشه ی لحظه بیام خص ...

حتما عزیزم

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم ❤️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز