2777
2789
عنوان

آزمون شهری

1028 بازدید | 129 پست

اونایی ک آزمون دارن فقط پیش افسر کمربندو راهنما و سرعت آروم حرکت کنید خوش برخورد هم باشید تضمینی قبول میشید😂

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه

کلا بیشتر قوانین رانندگی رو باید رعایت کنی چیزای دیگش مهم نیس خیلی

پروفم خودم هسم و پسرم🙃femboy و terans هستم سوالی داشتید هم بپرسید در رابطه با کاهش وزن هم راهنمایی میکنم

منم یه مدت کوتاه دیگه دارم و از پارک دوبل میترسم😶😬

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

خب خداروشکر

بهم گفت پارک کن اصلا من نه با جدول تنظیم کردم نه هیجی فقط رفتم کنار ترمز کردم گفت دنده عقب بگیر این کارم کردم گفت قبولی

منم یه مدت کوتاه دیگه دارم و از پارک دوبل میترسم😶😬

پارک دوبل

پارک افقی

دنده عقب

دور ۲ فرمون اینا رو تمرین کن فقط

چه افسر خوبی

ااتفاقا افسر زرنگی بود تو یه کوچه بود بهم گفت برو تو این کوچه من میدونستم میخاد ببینه چطوری من میرم تو کوچه گ ردم کنه😂

پارک دوبلپارک افقی دنده عقبدور ۲ فرمون اینا رو تمرین کن فقط

یا علی🤣

استرس نمیزاره که فکر کنم قبول نشم😬🥺😂

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

ااتفاقا افسر زرنگی بود تو یه کوچه بود بهم گفت برو تو این کوچه من میدونستم میخاد ببینه چطوری من میرم ...

به من تو کوچه گفت بزن دنده 3😂

همیشه دلم میخواد بدونم آدمها، چه چیزی و از من یادشون میمونه.