2777
2789
خواهش میکنم کمک کنید دست و پاشم گرفتیم ولی نمیزاره چشاشو باز کنم محکم میبنده

اشکال نداره .معمولا رمانش آنتی بیوتیک خوراکی هم داره نشست شوی چشم باچایی کمرنگ یاسرم شست وشوچشمش وازدپطرف بگیری یک قطره بریزتوچشاش که نمیتونه کاری کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی خاب نمیشه بریزی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
فهمید جیغ زد باباشم بلند شد دعواش کرد

ببین بخابه فردا نزدیک بیدار شدنش آروم انجام بده

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیزاره

ترسیده بده دستش خودش بریزه این ویروس جدید توی بعضی بچه ها چشم ودرگیرمیکنه بهش بگوهرشش ساعت چشمش روشست وشوبده با شامپو بابچه خودش که دیدچشمش قرمز هست وبازنمیشه آدم میشه

الان باید بریزم چکار کنم

بهش بگو جایزه میدم

یا

بگو اول من برای تو میریزم بعدش تو برای من الکی گولش بزن بگو اصلا ترس نداره عین آبه

بهش بگو جایزه میدم یا بگو اول من برای تو میریزم بعدش تو برای من الکی گولش بزن بگو اصلا ترس نداره ...

فایده نداره همین کارم کردم گفتم اگه بزاری میدم به عروسک هاتم بزنی میگه نمیخوام

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792