اولش یه بوهایی برده بودم من حس ششمم بهم دروغ نمیگه از یه طرفم بعد یکو نیم سال از حرفاش حس کردم مریض جنسیه انگار که کم کم داشت لو میرفت.بدون هیچ حرفی اکانتامو پاک کردم بعد یه هفته اومدم حتی یه خبرم ازم نگرفت ۹ ماه تموم عذاب وجدان کشیدم که چرا بدون هیچ حرفی رفتم سربازهم بود با خودم میگفتم وای خدایا چه کار بدی کردم بدتر افسرده شده بیچاره.میره پادگان افسرده میشه میاد خونه بدتر یادم میفته بدتر افسرده میشه ینی انقد مطمئنم کرده بود که دوسم داره
۹ ماه تموم زار زدم دلم میخواست برگردم ولی خواهرم نمیذاشت یه ربات تو همین نی نی سایت یه دوستی تاپیک زده بود ایدیشو برداشتم زدم تلگرام بعد رباتو استارات کردم ایدی اکسمو زدم هرگروه و کانالی که رفته بود رو برام اورد .چتاشو همچیشو
رفتم تو گروهی که رفته بود گشتم دیدم چند روز بعد اینکه من دیلیت اکانت زدم رفته تو رابطه دوهفته بعد کات کرده و با یکی دیگه رفته تو رابطه که با اونم یکی دوروز بود کات کرده بود که من فهمیدم.دختره هم تو گروه بود رفتم پیویش .میخواستن به همدیگه برگردن رفتم همچیو بهش گفتم هرچیم که ته دلم مونده بود نتونسته بودم به اکسم بگم تایپ کردم یه چنتا فحش و حرف لایق هم براش نوشتم فرستادم برا دختره .میدونستم شات میفرسته برا اکسم.بعدشم ایدیشونو عوض کردن دختره ی خنگ بااین حال بهش برگشت.خلاصه سرتو درد نیارم بعد ۹ ماه دلم اروم گرفت فراموشش کردم حتی دیگه یادمم نمیفته🤭
ایدی ربات
@TeleSpyRobotنمیدونم الان سالمه یا نه ولی این ربات بود