2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای چه حر..وم زاده ایه وایییی اینا چیهههچطوری باهاش بودی از اول نفهمیدی ؟

اولش از یک فحش ساده شروع شد به خواستش ک نمیرسید شروع میکرد به توهین بعدشم میگفت وای منو ببخش اشتباه کردم ولی تا این حد هیچوقتتتتتت

دارم جون میدم از گریه چیکار کرده بودم که اینارو گفت ؟؟؟؟ پیامای بعدش خیلی خیلی بدتره

هیچ کاری نکردی

گریه و سوگواریتم طبیعیه

بیشعوری از اونه

پاک کن همه چیشو و ذره ای اهمیت نده غرق فکر نشو

ی فعالیتی انجام بده

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

اولش از یک فحش ساده شروع شد به خواستش ک نمیرسید شروع میکرد به توهین بعدشم میگفت وای منو ببخش اشتباه ...

تو رابطه هیچوقت هیچوقت قبح یه سری چیزا نباید بریزه حتی یه کلمه فحش یا بی احترامی

دیگه اون رابطه درست نمیشه

ممکنه که خدا ما رو از نصف آدمایی که فکر میکنن دارن کار خدا رو انجام میدن، نجات بده!؟ (دین وینچستر؛ سوپرنچرال)

اولش از یک فحش ساده شروع شد به خواستش ک نمیرسید شروع میکرد به توهین بعدشم میگفت وای منو ببخش اشتباه ...

کمکم دارم میترسم واقعا

دیگه چی گفت ؟

بنظرم بچسبهش فحش نده فقد بلاکش کن

پیامای بعدیش گفته عکسامو برا داییو و بابام میفرسته منم الان فقط سین کردم هیچی نگفتم

عکس چی داری؟ نود یا معمولی؟

هیچ کاری نکردیگریه و سوگواریتم طبیعیهبیشعوری از اونهپاک کن همه چیشو و ذره ای اهمیت نده غرق فکر نشوی ...

هیچوقت این همه فحش واسه کار نکرده نخورده بودم چجوری تونست؟؟؟ فکر کن فقط چون از همه جا بلاکش کردم ..

هیچوقت این همه فحش واسه کار نکرده نخورده بودم چجوری تونست؟؟؟ فکر کن فقط چون از همه جا بلاکش کردم ..

میتونی ازش شکایت کنی

بهش بگو از پیامات شات گرفتم باز تهدید کنی میرم فتا کونتو پاره میکنن حبس داره فحشایی که داد به مامانت

هیچی نمیخوام بگم خورد شدم نمیتونم چیزی بگم نمیتونم

تو رابطه هیچوقت هیچوقت قبح یه سری چیزا نباید بریزه حتی یه کلمه فحش یا بی احترامیدیگه اون رابطه درست ...

همیشه همینو میگفتم میگفت رابطه رو باید ساخت دعوا همه جا هست همینجوری منو گول زد