2777
2789
عنوان

بارون

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم انقدر شدید بشه که نشه بیرون رفت😂

وای نه خدانکنه😐😐پارسال منطقه ما یه بارون خیلییییی شدید داشت میومد به حجمی که نمیشدددد بیرون رفت به اظاقه تگرگ های بزرگ و رعد و برق وحشتناککککک در عرض ۱ ساعت سیلاب راه افتاد تو شهر

اب از خیابون اومد رفت خونه ما تو زیر زمین جهازم تا زانو رفت توی اب و اون شب تو اون بارون شدید و رعد و برق مردیم تا اون جهاز رو کشیدیمبیرون

وای نه خدانکنه😐😐پارسال منطقه ما یه بارون خیلییییی شدید داشت میومد به حجمی که نمیشدددد بیرون رفت به ...

وای چقدر بد🥲

امسال اخه خیلی کم آبی بود و زمین خیلی تشنه است واسه همین گفتم😂

منو تو تاپیکای مربوط به نی نی ها تگ کنید:)

وای چقدر بد🥲امسال اخه خیلی کم آبی بود و زمین خیلی تشنه است واسه همین گفتم😂

اتفاقا من خیلی دوست دارم اینقدر شدید باران ببارد تا چند روز پشت سر هم فقط بیاره و اصلا قطع نشه.

اتفاقا من خیلی دوست دارم اینقدر شدید باران ببارد تا چند روز پشت سر هم فقط بیاره و اصلا قطع نشه.

منم عاشق بارونم انقدر دوسش دارم که حد نداره😂

اره متوجهم من امشب بیدارم برای همینه که میترسم باز اب جمع شه بره ما خواب باشیم نفهمیم😂😂😂

زیرزمین خونه ی پدربزرگمم همین بود همش باید مواظب میبودن موقع بارون امسال درستش کردن راحت شدن😂

زیرزمین خونه ی پدربزرگمم همین بود همش باید مواظب میبودن موقع بارون امسال درستش کردن راحت شدن😂

ما رمپ بود به سمت پایین تا ماشین رو پایین بزاربم تو ریر زمین مثل پارکینگبود از اون قسمت رمپ اب میرفت درستش کردیم امسال اما من بازم میترسم نکنه اب بره