2777
2789

واقعا برام سواله

شخصا از اون بچه هایی بودم که هیچوقت از پدر و مادرم چیزی نخواستم اگرم چیزی بوده که خواستم واقعاااااا در حد توانشون بوده و لازمم بوده

حتی بچگیم عروسک دوست داشتم نمیگفتم برام بخرن نمیدونم چرا

شاید باورتون نشه من از سمت خانوادم تا الان عروسک هدیه نگرفتم:/ نه اینکه پول ندارن نمیدونم چرا من چیزی نخواستم

ولی در عوض خواهرم کلیییییییییییییییییی هزینه کردن براش و اونو بیشتر دوست دارن و خواهرمم همیشه ناراضی

خواهرم اتاق داشت من نداشتم

خواهرم طلای خیلی زیاد داشت من نداشتم

خواهرم سقف اتاق و.....پر عروسک بود بچگیش ولی همونطور که گفتم ی دونه عروسک هم نداشتم و روز تولدم از بقیه کادو میگرفتم

واقعا چرا؟؟؟

شاید برای شما سوتفاهم باشه

ولی برا خانومایی ک کم توقع هستن خب جواب مشخصه میگن این ب همه چی راضيه خودمون زحمت ندیم دیگ

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید برای شما سوتفاهم باشه ولی برا خانومایی ک کم توقع هستن خب جواب مشخصه میگن این ب همه چی راضيه خود ...

نه واقعا سو تفاهم نیست

خود خانوادم این قضیه رو تایید میکنن که خیلی کم توقعم

دوست دارم وقتی متأهل شدم خیلی پر توقع باشم ولی بلد نیستم

چون هیچ خیری تو کم توقع بودن نیست

عزیزم واقعا همینطوره که میگی.....نمیدونم

چرا آدم هر چی کم توقع تر باشه انگار خودشو بی ارزش تر میکنه....منو خواهر بزرگمم تو بچگی خیلی مراعات میکردیم....بابام اصلا نمیپرسید شما چی میپوشید چی میخورید چیزی احتیاج دارید؟ میگفتیم هم چیزی عوض نمیشد...پول تو جیبی خو هیچ....ولی خواهر کوچیکه از قنداق پرتوقع بود مثل بید ازش میلرزیدن هر چی میخواست جور میکردن براش.....تو از الان این کارتو ترک کن....گرچه آدم انگار بعدش میخاد مثل بقیه بشه بده حساب میشه دیگه

نه واقعا سو تفاهم نیست خود خانوادم این قضیه رو تایید میکنن که خیلی کم توقعم دوست دارم وقتی متأهل شدم ...

من پرتوقع هستم

قبلن ضربه خوردم

الان فهمیدم چقد همه خودشون رو جمع میکنن منو میبینین

قبلن میگفتن این ساده هست خاکیه هرچی شد اشکال نداره

مخصوصا شوهرم رو ترتیبشو دادم حسابی 🥲🫥✔️

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

من خیلی دختر آروم و قانعیم

جوری که هیچی نمیگم و با شرایط خودمو وقف میدم

ولی خواهرم تند دعوایی

اونو بیشتر دوست دارند به خواسته هاش بیشتر توجه میشه تا من

هروقت قهر میکرد هیچی نمیخورد مامانم دلش میرفت و همش پشت در اتاقش بود

حالا من قهر کنم هیچکس به هیچ ورش نیس

هیچی از هیچکس بعید نیست :) چنان نماند چنین نیز نخواد ماند. 
البته نا گفته نماند برای تحصیلم بالای ۸۰ میلیون هزینه کردن تو این دوسال

عزیزم

همه ما دچار این احساسات میشیم

اگر تو دوستشون داری و اونا هم همینطور و واقعا دوست داشتنشون رو ،محبتشون رو ،عشقشون رو حس کردی نسبت به خودت،با این افکار خودت رو اول و بعد اونا رو ناراحت و آزرده نکن

شاید میدیدن اگر برای تو چیزی نخرن ،تو راضی هستی و برنامه هات رو پیش میبری

ولی خواهرت شاید از اون بچه هایی بوده که نبود یه چیزی واقعا تو روحیه و وجود و اهدافش اثر میذاشته

میگی برات ۸۰ میلیون هم هزینه کردن

یعنی دوستت دارن