2777
2789

خیلی میگه مخالفم طرفم بره سرکار میگه انرژی که میزاره برای کار میخام برای من بزاره من همه چیش و تامین میکنم و فلان و حالا من کلی پدرم شهریه میده بهم امیدواره که من وکیل بشم خودمم هدفم همینه و هیچوقت نمیخام خانه دار بشم بنظرتون این نظرش بعدها عوض میشه امیدوار باشم بعدا به مشکل میخوریم ؟ اخه همه چیش خوبه لعنتی این تنها مشکلمونه که البته من زیاد بحثی نمیکنم میخام بریم جلوتر شاید نظرش عوض بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه

می کنتت خانم خونه و اسیر

مجبورت می کنه همش چشمت به دستش باشه

متنفرم از این مردا

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه خودتو گول نزن

اخه خودشم حقوق میخونه یه دفتر بزنیم باهمدیگه کار کنیم کاری نداره نمیدونم بخداااا نمیخام از دستش بدم تنها مردیه که همه چیش عالیه ولی این طرز فکرش خیلی بعید بود ازش

نامزد منم مخالف بود بهش گفتم من این تواناییو دارم ک هم ب زندگیم برسم هم ب کارم مص اوناییک مثال میزنی نیستم ک بخوام صدمو بزارم برا کارو..گف اگ تواناییشو داریو ..اوکیه،خودتم باس منطقی فک کنی اگ قراره صب تا شب سرکار باشی خونه هم بیای با روان داغونو..زندگی چ لذتی داره،یجوری کار کن ک هم ب لذت زندگیت برسی هم از کارت لذت ببری و بهت فشار نیاد اگ میدونی تواناییشو نداری یا ایده ای براش نداره از همین الان تصمیم بگیر جلوتر قرار نیس هیچ اتفاقی بیوفته حتی اگرم راضی شد شرط ضمن عقدش کن ک زیرش نزنه

اخه خودشم حقوق میخونه یه دفتر بزنیم باهمدیگه کار کنیم کاری نداره نمیدونم بخداااا نمیخام از دستش بدم ...

هر چی بگم یه چیزی میگی

انگار تصمیمتو گرفتی دیگه چرا میپرسی خب؟

با شما مخالفم.

اخه خودشم حقوق میخونه یه دفتر بزنیم باهمدیگه کار کنیم کاری نداره نمیدونم بخداااا نمیخام از دستش بدم ...

بهش گفتی با هم کار میکنیم؟جوابش چی بود،بگو مدیر دفتر تویی دگ من اداره کاری تا ساعت۱۲کار میکنم ب خونه زندگیمم میرسم