2777
2789
عنوان

توف به این زندگی

78 بازدید | 3 پست

من وقتی تو خونواده خودم میرفتم زن داداشش خواتر شوهر مادرشوهرم عین مادر دخترن بعد فک کردم همه مثل همن تا اینکه رفتم خونواذه شوهر یهجاری ک تو روز عروسیت گریه کرد همه رو به جون من انداخت با تهمتای دروغینش مادرشوهر ک هر کاری واسش بکنی میگه نکرد وظیفشه بیاد واس دخترام غذا بزاره خواهراش شوهرم ک از این دعانویس به اون دعانویش شوهرمو دیونه و دهن بین خودشون کردن یه غذا املت میذاشتن واس شامبرای عروس هی میزدن تو سرش ک هی ما غذا میزاریم

تا موقعی ک واسه دل بقیه و راضی کردن بقیه کار میکنی همینه

هروقت واسه خودت ارزش قائل شدی فقط آرامش خودت مهم بود اونموقع بقیه هم بهت احترام میذارن

اروم اروم تغییر کن نه یکدفعه ۱۸۰ درجه عوض بشی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

تا موقعی ک واسه دل بقیه و راضی کردن بقیه کار میکنی همینههروقت واسه خودت ارزش قائل شدی فقط آرامش خودت ...

من کلا قطع رابطم ماجرای یه سال پیشم میگم طوری شد واس دیدن بچمم نیومدن ک زنت باید بیاد زن زائو نه زنگ نه تبریک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا قطع رابطم ماجرای یه سال پیشم میگم طوری شد واس دیدن بچمم نیومدن ک زنت باید بیاد زن زائو نه زنگ ...

ب درک میدونم خیلی سخته بعضی چیزا هیچ وقت فراموش نمیشن

ولی از هیچ کس توقع نداشته باش

ب این درجه برس ک حتی شوهرت هم برات مهم نباشه

در طول روز حتی جایی هم نتونی بری تو خونه آهنگ بذار واسه خودت فیلم ببین واسه بچت انرژی بذار

شوهرت وقتی ببینه تو فقط ب فکر خودت و بچتی بیشتر میاد سمتت کم کم میبینی بقیه هیچ دخالتی نمیتونن تو زندگیت بکنن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست