2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

113 بازدید | 10 پست

از اینکه خودم نباشم متنفرم واقعا

نمیدونم چرا بعضی مردا تو زندگی مشترک طوری رفتار میکنن که همسرشون مجبور شه به سیاست زنانه و... متوسل بشه

من از این مدل زندگیا واقعا متنفرم دوست دارم با همسرم رفیق باشم خود واقعیم باشم راحت از احساسم حرف بزنم و مطمئن باشم تحت هر شرایطی از جانب همسرم درک میشم

نه اینکه همش بخوام تظاهر کنم و نقش بازی کنم و همسرمو با این چیزا گول بزنم

این مدلی زندگی کردن واقعا عذابه از نظر من

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم دریق از ذره ای سیاست حوصله فیلم بازی کردن ندارم بابا اه چیه همش باید مثل بازیگرا رفتار کنی

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اینکه همش باید مراقب کلماتم و حتی لحن بیانم باشم که مثلا آقا فکر بد نکنه یا ناراحت نشه و نظرش عوض نشه قضاوت نکنه عذابم میده تازه یکسال از زندگی مشترکمون میگذره انگار برای من ده ساله گذشته نه اینکه مرد بدی باشه ها،نه. ولی حس میکنم کنارش خودواقعیم نیستم من حتی دوست ندارم باهاش مهمونی برم همیشه دلم میخاد تنها برم جایی

من خودمم دریق از ذره ای سیاست حوصله فیلم بازی کردن ندارم بابا اه چیه همش باید مثل بازیگرا رفتار کنی

دقیقاااا من همینم میخواد بخواد نمیخوادم به سلامت😐😂

اینکه همش باید مراقب کلماتم و حتی لحن بیانم باشم که مثلا آقا فکر بد نکنه یا ناراحت نشه و نظرش عوض نش ...

خیلی سخته درک میکنم، ولی سعی کن رویه زندگیت رو تغییر بدی عزیزم وگرنه تا آخر عمرت باید پشت یه نقاب خودتو قایم کنی و اینطوری ذره ذره آب میشی

میتونی از یه مشاورم کمک بگیری، امیدوارم خیلی زود مشکلت برطرف بشه و آرامش به زندگیت برگرده عزیزم

وای جنگ اعصابی که ۱۸ سال با همسرم سر خانوادش داشتم میگفت ببین زنداداشام با زبون مامانمو خر میکنن میگم بابا من خودمم دوست ندارم از پشت به کسی خنجر بزنم جلو روش دولا راست بشم مگه میفهمه😤😤😤

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

وای جنگ اعصابی که ۱۸ سال با همسرم سر خانوادش داشتم میگفت ببین زنداداشام با زبون مامانمو خر میکنن میگ ...

نمیشههه واقعا منم همینم نمیتونم نقش بازی کنم همیشه خودِ واقعیمم حتی جاهایی که به ضررم باشه

اگه از کسی هم خوشم نیاد از ده فرسخی مشخص میشه دست خودم نیست🤦♀️😂

نمیشههه واقعا منم همینم نمیتونم نقش بازی کنم همیشه خودِ واقعیمم حتی جاهایی که به ضررم باشهاگه از کسی ...

وعی منو میگی انگار