2777
2789
عنوان

مامانایی ک از پوشک گرفتین بچه رو

130 بازدید | 15 پست

من دقیقا سه چهار ماه پیش تو عرض ۴ روز پسرم ۲سالو ۵ ماه بود از پوشک گرفتمش ولی ب علت کار شوهرم مجبور شدیم بریم خونه مامانم بمونیم ب مدت یه هفته پسرم بازیگوشی کرد اصلا نگف مامانمم ک حساس نزاشت آموزش بدم گف فرشامو نجس نکنیا ...

دیگ کلا پوشک بستمو باز نکردم الان ن تنها شوهرم بلک تموم فک و فامیل بهم میگن تنبلی و باید الان باز کرده بودی این چوضعشه خیلی بار سنگینی رو دوشم ی هفته هس موندم خونم هیچجا نمیرم حتی بیرون ی روز میگم ی روز نه

افسردگی شذید گرفتم بدنم همکاری نمیکنه ک بچمو از پوشک بگیرم دنیا رو سرم خراب شده

روحیم صفررر

نمیتونم ارادشو ندارم کم اوردم

خیلی تو چشم بزرگش کردم

همش میگم نمیشه نمیشه

فقط گریه میکنم دو بار فقط تو این هفته تمرین کردم اونم ب مدت ۵ ساعت فقط

نمیگ همکاری نمیکنه دستشوییشو میکنه تو شورت اموزشی

شوهرم هرشب میاد میگ امروز نگفتی دیروز امتحان نکردی یاد ندادی مامانم از اونور مادرشوهرم از اینور

اگ بهم نخندین میخوام خودمو بکشم ب فکر خودکشی میرم

خستممم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا خودتو نکش بخاطر جیش بچه

دوما اشتباه کردی خونه مادرت رفتی که انقدر حساسه وقتی از پوشک گرفتی تا. یه ماه جایی نرو تا راه بیوفته بچه...

سوما چقدر زود گرفتی من هر دوتا بچمو سه سال تمام گرفتم اصلا اذیتم نکردن چون کامل درک میکردن....الانم یه مدت به خودت فرصت بده ...الان بیخیال شو...یکماه دیگه شروع کن با اعصابی اروم....نه اینکه بچه جیش بزنه سرش داد بزنی

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

عزیزم برا عن میخای خودتو بکشی ،بنظرم خوب نگیرش هنوز اگه بچه و خود شما امادگیشو ندارین حرف بقیه براتون مهم نباشه ،ولی معمولا پسرا رو سه سالگی میگیرن چون همکاریشون کمه

حق میدم بهت بدون کمکی سخته. اگه پسرت همکاری نمیکنه موکول کن به بعد. و اینکه پسرا دیرتر از پوشک گرفته میشن بهترین سن برای پوشک گرفتن پسر۲سال۹ماهگی هست. پس عجله نکن. خودم پسرمو سه سالش تموم شد از پوشک گرفتم کلا یک هفته شد دیگه تمام

اولا خودتو نکش بخاطر جیش بچهدوما اشتباه کردی خونه مادرت رفتی که انقدر حساسه وقتی از پوشک گرفتی تا. ی ...

مامانمم میگ باید ی ماه خونت بمونی یادش بدی

ولی امان از دست شوهرم ول کن نیس ک بریم خونه مامانت یا خونه مامانم پنجشنبه جمعه ک میشه میگ نباید خونه بشینیم نمیزاره من خونه بمونم همش دنبال تفریح

منم از خدامه بمونم خونم امروز بحثمون شد ک ی هفته هس خونه مامانش نرفته منم گفتم هر روزمو سیاه میکنی ک از پوشک بگیر و فلان چته الان

مامانمم میگ باید ی ماه خونت بمونی یادش بدی ولی امان از دست شوهرم ول کن نیس ک بریم خونه مامانت یا خون ...

باهاش اتمام حجت کن بگو یا برو پوشک بخر بچه پوشک ببنده یا اگر میخوای از پوشک بگیرم تا یه ماه خونه ی هیچکس نمیرم....اگر تا عید میخوای بچه راه بیوفته از الان باید گرفته بشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛