2777
2789
عنوان

انرژی بخشش

44 بازدید | 6 پست

تا حالا کسی رو بخشیدین بعد رفتارش تغییر کنه؟

من یبار اتفاقی متوجه شدم یکی توسط یکی از فامیل مورد دست درازی قرار گرفته تو بچگی. اون لحظه که شنیدم بی نهایت ناراحت شدم خیلی سریع یادم اومد. اوه پس اون همه وسواس که داره بخاطر همینه چون تو بچگیش این اتفاق افتاده نتونسته به کسی حرف بزنه تا از حقش دفاع بشه یا بهش بگن تو تقصیری نداری و تو بد نیستی!

خیلی ناراحت شدم تو دلم بخشیدمش

از اون روز اون آدم یهو تغییر کرد خیلی شدید همیشه همه جا تمام کارای خوب منو بد جلوه می داد برعکس شده بود همه جا تعریفمو می کرد می گفت من مدیون فلانی ام و این حرفا...

شبی هم که بخشیدمش تو خواب دیدم من تو یه اپارتمان هستم و یه کبوتر سفید از پنجره اومد تو و اون خانم بهم نشونم داد کبوترو که تعبیرش صلح و دوستی هست

خلاصه هی سعی کرد بهم نزدیک بشه

اما یهو همه اون حجم از بدی هایی که در حقم کرده بود

(خیلی از روابط خانوادگیمو خراب کرد ) اومد جلو چشمم

یادمه با خودم گفتم اره من بخشیدمش اما باید از من دور باشه!!!!

و دوباره شد همون ادم قبلی :(

شمام تجربه ای دارید؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
وای اصا من با بخشیدن آدما یه انرژی خاصی میگیرم نه تنهاخودم آزاد میشم اون طرفم آزاد میشه،اگه زیادی حس ...

چه خوب

چطوری می بخشی من هرکاری می کنم نمی تونم اندازه اون شب این آدم رو ببخشم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیتیشن نور انجام میدم و اگه خیلی ازش دلخور باشم گنج حضور میبینم

چی هستن؟ برای استاد خاصی هستن؟

یه برنامه هست که اشعار مولانا رو توضیح میده،قسمت های کوچیکش از یوتیوب ببین خیلی مفیده

ممنونم حتما پیدا می کنم