2777
2789

اگر شما دختری رو بعد از ۶ ماه ببینید

و از کنار اون دختر گذر کنید و اون دختر به شما نگاه کنه(چشم تو چشم بشید) و اون دختر به شما یه لبخندی هم بزنه شما چه فکری میکنید

میخوام بدونم اون لحظه چی تو فکرتون میاد راجب اون دختر

حس خوب یا حس بد...

فاتیماه هستم✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب😂😂

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

😂😂😂

من که دخترم

ولی خب دختری که علکی لبخند بزنه میگیم دیونه شده

چرا اصلا باید به مردم لبخند زد

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

خانم هستم

من فکر میکنم آقا احساس کنه قند تو دلش آب شد😂

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

من یادمه دانشگاه ک بودم ی دختر از ی رشته دیگه بود بعد چند کلاس مشترک داشتیم و ابن هر موفع نگاه میکرد یا چش تو چش میشدیم خنده میزد منم اخرش نفهمیدم😅

پس نگو خنده دوست داشتن بوده🤣😅

مردم نهفکر کن همو میشناسن

خب اگه پسره رو بشناسه و باهاش حرف میزده میگیم حتما از خوشش میاد

ولی خنده تا خنده فرق داره یکی پوزخند بزنه از اینکه میخواد ولش کنه و میخواد حرسشو در آره یکی هم با محبت لبخند بزنه نشون از دوست داشتنه

درسته که رفتی خیلی وقته که رفتی خیلی گذشت از زمان رفتنت من حس میکتم تازه تونستم ازت بگذرم و میخوام فراموشت کنم میخوام دیگه بزرگ شم نمیخوام به گذشته ی نامعلوم خودم که با سرگرمیه لحظه ایت تونستی کل آیندمو تباه کنی بپردازم من میگم عمرم گذشت با این گذشت ولی باشه گذره میخوام دیگه خاطرات خوب در کنار آدمای خوب با زندگی خوب داشته باشم دیگه خط میزنم سرگذشت بد رو که برام سخت گذشت به این باور دارم که روز خوب میاد منتظر اون روزم نه منتظر تو تویی که جونتو برای دروغات قسم خوردی ولی من حتی روزایی که یادت می افتادم چشام اشکی میشد امیدوارم حالا تو به آرزوهات رسیده باشی تمام ...🌼

من یادمه دانشگاه ک بودم ی دختر از ی رشته دیگه بود بعد چند کلاس مشترک داشتیم و ابن هر موفع نگاه میکرد ...

آره دیگه پس چی

اه اگه اونم مثل شما نگیره منظوره منو چی🙈☹️🤣

فاتیماه هستم✌️

من یادمه دانشگاه ک بودم ی دختر از ی رشته دیگه بود بعد چند کلاس مشترک داشتیم و ابن هر موفع نگاه میکرد ...

ولی نیست

بعضیا همیشه صورتشون خنده رو هست