2777
2789
عنوان

مریض شدم 😞😞😞

104 بازدید | 15 پست

دیروز حالم خوب بود یهویی افتادم رو سرفه خشک و مدام سرفه میکنم بینیمم گاهی کیپ میشه سردرد و بدن دردم دارم خیلی بی حالم دیگه هیچ مشکلی ندارم.

میشه بگید چیکار کنم زودی خوب بشم لطفا😞 بیمارستان نمیخوام برم چون چند هفته پیش از همون بیمارستان سرما خوردم.

ماه من🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم انفولانزا دارم وحشتناک تر از همش کمر درده 😔 ولم نمی کنه انگار تبر خورده وسط کمرم

کروناس .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چی بخورم چیکار کنم زودی خوب بشم

من با پلارژین کیدز درمان شدم شربت .

شربت خلط اور بخور حتی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

قرص ضد درد مثل استامینوفن بخور

با جوشاندن کندر یا بابونه یا شلغم سرتو بخور بده

روغن گل بنفشه به پیشانی و زیر گلو و اطراف بینی بزن

عصاره اکالیپتوس توی آب بریز و از بخار آب تنفس کن

سوپ شلغم و هویج و جو با مقدار زیادی جعفری درست کن بخور

دمنوش عناب و نعنا و آویشن و بابونه و یا شربت خاکشیر و آب لیمو عسل و آب پرتقال و شیر با نشاسته و دمنوش تخم بارهنگ و لعاب دانه به برات خوبه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
منم انفولانزا دارم وحشتناک تر از همش کمر درده 😔 ولم نمی کنه انگار تبر خورده وسط کمرم

همینه . زمان کرونا هم میزد به کمر . انگار کمر داره از وسط نصف میشه

کلا کرونا هستش

همینه . زمان کرونا هم میزد به کمر . انگار کمر داره از وسط نصف میشه کلا کرونا هستش

چرا تموم نمیشه من نابود شدم😭😭😭🥺

جناب آقایی که درخواست میدی ... خدا شاهده جای خواهرمی😊 پس درخواست نده😠

با نخود زرد و گوشت گوسفند ترجیحا ترجیحا ماهیچه ، آبگوشت درست کنید. ( بدون لوبیا)

بشدت بدنت رو قوی میکنه درجا... و خودت متوجه میشی جون گرفتی و دوره بیماریت انشالله خیلی کوتاه میشه.

با مخلوط مقدار کمی سرکه سیب و تاب جوشیده ولرم قرقره کنید. سریعا گلو بهتر میشه و با دو سه بار تکرار خوب میشه