2777
2789

من میخواستم اما نشد

انگار باید حتما کلاس حضوری برم

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ک خودم حس میکنم خوب پیش رفتمالبته هنوز زوده

کدوم کانال یوتیوب؟

اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی، که روزهای بی درد را زیستی ،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ،چایت را بنوش و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند....💔

کدوم کانال یوتیوب؟

دوتا کانال هس

یکی english with siavsh

که فعلا با این پیش میرم البته بیشتر برای مکالمه هس و داخلش کارتون با هر موضوعی با زیر نویس انگلیسی و ترجمه فارسی هس

دومی هم ک کاملا انگلیسی هم اونم سبک کارتون ک فعلا اولی خوب بفهمم میام سراغ این دومیmr. english channel

پسرم

دوتا کانال هسیکی english with siavshکه فعلا با این پیش میرم البته بیشتر برای مکالمه هس و داخلش کارتو ...

مرسی از راهنماییت🌹لطف کردی

مرسی از راهنماییت🌹لطف کردی

البته قبلش ی جزو گرفتم تلگرام ک کل زمانها و. گرامر داخلش توضیح داده اونم گوش دادم و تمرین کردم اون واسه گرامر عالیه خیلی سریع زمانها رو توضیح میده

خواهش میکنم🌹

پسرم

البته قبلش ی جزو گرفتم تلگرام ک کل زمانها و. گرامر داخلش توضیح داده اونم گوش دادم و تمرین کردم اون ...

عالیه

منم یکی از مشکلاتم همینه، زمان های گذشته و حال

ولی با تمرین درست میشه

عالیهمنم یکی از مشکلاتم همینه، زمان های گذشته و حالولی با تمرین درست میشه

اره این جزوئ من ویدیو طور هس و برای استاد مردانی خیلی واضح توضیح میده زمانارو

ولی اره تمرین میخاد و تکرار

پسرم

اره این جزوئ من ویدیو طور هس و برای استاد مردانی خیلی واضح توضیح میده زمانارو ولی اره تمرین میخاد و ...

موفق باشی 🙂امیدوارم به هدفات برسی

البته قبلش ی جزو گرفتم تلگرام ک کل زمانها و. گرامر داخلش توضیح داده اونم گوش دادم و تمرین کردم اون ...

بیا حالا ما زبان با تقلب شدیم ۱۹

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست