2777
2789

اینم از شانس من

گفتم دوست شم شاید خوب باشه

چون منو ساده دید فکر کرد نمیفهمم

دوتا سمارمو بلده اگه با همراه اولم بهش پیام بدم جواب میده با اون یکی خطم بهش پیام بدم یا زنگ بزنم هیچ جوابی نمیده

خودش دوتا خط داره یکیشو فقط بهم داد

ولی باشه مهم نیست داشتم تمرین میکردم خوش اخلاق شم اینم از پسرای اینجا نمیشه باهاشون مهربون شد

باور کنین اگه با کسی دوست میشین از اولین روز کاسع کوزشو بشکونین

یک ایرانی و محب اهل بیت🇮🇷

تاپیک آخرم رو بخون ..

تاپیکای دیگه هم در مورد رابطه زدم بخون

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم پسرا چشونه باید اللن با سیاست باشی کلاس بزاری درسم بخونی میگن تو وقت نمیزاری واسمون فلان

من کلا اهل دوستی نیستم فقط یبار خواستم ببینم چی میشه آخرش

هر چقدر بری سمت پسر یا نازشو بکشی یا احساس کنه دوسش داری خودشو چس میکنه فک میکنن کی هستن

چون بی عقلن فک میکنن بری سمتشون آدم خرابی ولی نمیدونن خودشون آدم خرابن که فکرای بد میاد سراقشون