2777
2789
عنوان

دلم شکسته

80 بازدید | 14 پست

هیچ جایی رو نداشتم بنویسم

۸ ماه درگیر آدمی بودم آخرش خوب تموم نشد هنوزم نمیدونم الان اخرشه یا نه

از اینکه انقدر بهش فکر کردم تا ۸ ماه گذشته و با یکی دیگه وارد رابطه شد دلم شکسته

کسی دعایی ذکری داره دلم اروم بگیره؟ کارم شده گریه و گریه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببین هیچکی همتراز خودت تو این دنیا نیست پس بیخود برای رفتن بقیه اشک نریز

توی رابطه هاتون جوری محتاط رفتارکنید که حس وابستگی بینتون پیش نیاد

آدم رفتنی امروز نره فردا میره پس چه بهتر که الان رفت فهمیدی ارزش جنگیدن نداره غصه نخور

مردها بی ارزش ترین و بی معرفت ترین موجود هایی هستن که بخای براشون اشک بریزی محکم باش بسپر بخدا پاشو ...

خواهرمم دقیقا همینو میگه

نمیدونم چطور الکی الکی انقد وابسته ش شدم

همه چیمون شبیه هم بود برا همین حسرتشو میخورم

ببین هیچکی همتراز خودت تو این دنیا نیست پس بیخود برای رفتن بقیه اشک نریز توی رابطه هاتون جوری محتاط ...

من عجیب وابسته ش شدم اصلا تو رابطه نبودیم

اشتباه خودم بود از طرفیم حسی که بهش داشتم دست خودم نیست

اگه نتونم نماز بخونم چیکار کنم؟

خود دانی عزیزم پس دعا کن کن اونو فراموش کنی من برا خودم ارزش قائل شدم چون به خودم اومدم و گفتم برا کسی که منو دوست نداره حتا دیگه ناراحتم نمیشه اونموقع خیلی گریه میکردم الان دیکه فراموش کردم

دلم میخواد کاری برات کنم اما چیزی از دستم بر نمیاد تنها چیزی که میتونم بگم تحمل کن میگذره بخاطر این احساس هر خفتی رو تحمل نکن و غرورتو زیرپا نزار کسی که رفت برگرده هم کسی که رفته نیست

بزن باران که دین را دام کردند....🖤

نمیدونم چه غلطی کنم حالم اصلا خوب نیس همش بغض دارم

منم همینطور

من باهاش تو رابطه نبودم ولی قصد هر دوتامون خیلی خیلی جدی بود تا اینکه ییه نفر اومد بینمون

واقعا از کار خدا موندم

اخه چرا وقتی قرار بود اینطوری تموم بشه مارو با هم روبه رو کرد

منم همینطور من باهاش تو رابطه نبودم ولی قصد هر دوتامون خیلی خیلی جدی بود تا اینکه ییه نفر اومد بینمو ...

صبر پیشه کن که خدا جواب صبوری تو میده

بخدا داغین سنتون ایجاب میکنه مردها و نشناسیم اینقدرهاهم که فک میکنین شخصیت جالبی ندارن براشون اینجوری غصه بخورین

به خودت اعتماد اشته باش با اعتماد به نفس زندگیتو بساز نه سر وابستگی

محبت کلام مردها دوروز وقتی که بخوابه تازه میفهمی برای چه کسی جنگیدیم من که یک جوری روی سرم سطل آب سرد ریختن که هنوز حیروونم از تون همه عشق که به فنا رفت🥺