2777
2789
عنوان

با خانواده شوهر چیکار میکنین

494 بازدید | 51 پست

چجوری تحملشون میکنین؟

رومخممممم ن بی احترامی هم ازشون دیدم فقط پسردختر خودشونو میبینن انگارمامان باباهای ما از سر راه اوردنمون

مسخره های بی فرهنگ

مشکل اصلی پدرشوهرم و مادرشه

خواهرش خیلی خوبه ولی

نه ماهه زیر یه سقفیم شهردیگه خونه داریم روزی دوبار زنگ به شوهر من میزنن

بنظرتون به مرور زمان میتونم کمرنگشون کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نفهمیدم چیکار کردن دقیقا که رو مخ شما هسنن

بی احترامی شوهر منو تو دستاشون میگیرن شوهرم باید تابع باباش باشه منم تابع شوهرم همه زیر سلطه اون مرتیکه عوضی دربیایم که کی میشه من قبر این ادمو ببینم جندبار پدرشوهرم فحشم داده اشغال عوضی حرومی

مادرشم روانیه از دست همین بابای سگش

تحفه ها

فقط رو خودت کار کن ک حساس نباشی همین

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

پس چرامن عاشق خانواده شوهرمم؟والبته اوناهم منو خیلی دوست دارم...

شاید باورتون نشه ولی من حتی به مادرشوهرم خیلی وابسته هستم..هروقت حالم بدباشه باهاش حرف میزنم حالم خوب میشه انگار انرژی مثبت داره

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

مال من برعکسه

بابام هروقت من جواب ندم زنگ میزنه همسرم

هیچوقت برای احوال پرسی به این بنده خدا زنگ نزده

هروقت همسرم جواب میده مستقیم میگه گوشی رو بده دخترم

همسرم هم انقد بهشون محبت میکنه آخرش پدرم میگه شوهرت هرچی باشه غریبه ست 🤦🏻♀️

بدم میاد

دوسشون دارم براشون ارزش قائلم وقتی پسرشونو قبول کردم خودشونم قبول دارم و جرئیات از خانوادمن همیشه باهاشون در تماسم هربار میان خونم یا میرم خونشون خیلی حس خوب و قشنگی میگیرم بهم خوش میگذره

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

2790
2778
2791
2779
2792