2777
2789
عنوان

ازدواج یا درس

342 بازدید | 37 پست

اگه یه خواستگار خیلی خوب داشته باشین نشه حتی یه ایراد گرفت ازش ازدواج میکنید اونم تو سالی که کنکور دارین ؟؟؟با کنکور و دانشگاه مشکلی نداره فقط میگه شهر دیگه ای قبول بشی نمیتونیم

اول ازدواج بعد درس

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سخت شد ذهنت درگیرش میشه میتونین نشون باشین تا کنکور زمانی نیست ولی اگر قبول نشی شهر خودت چی؟ دانشگاه و ول نکن

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

نه

همین الان ندیده میتونم ازش یه ایراد بگیرم

که نمیزاره برم شهر دیگه درس بخونم

و من ادمی نیستم که تحت سلطه کسی باشم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز