ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دخترمو میخوابونم.یه سوالایی میپرسه منم هر جور جوابی بدم میگه وای مامان من میترسم..درمورد امام زمان..هرچقد هم میگم بزرگ بشی خودت میفهمی ول نمیکنه.چسبیده به من🤭🤭
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
میگه ما از کجا میفهمیم امام زمان اومده.چی میپوشه..اون زمان که امام رضا مثلا فوت کرد دکتر نبود از کجا فهمیدن مرده...
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
خب علامت های امام زمان که توی کتاب دینی دبستانم هست😁 صدای شیپور از آسمون میاد و چیزای دیگهمرده هم خ ...
منم همینو میگم..کلاس سومه..فعلا اینا رو بهشون نگفتن چیزایی هم که من میگم میگه وایی مامان من میترسم..میگم ترس نداره امام زمان مهربونه خوشگله و ضرری به ما نمیرسونه کمکمون میکنه.