2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخترمو میخوابونم.یه سوالایی میپرسه منم هر جور جوابی بدم میگه وای مامان من میترسم..درمورد امام زمان..هرچقد هم میگم بزرگ بشی خودت میفهمی ول نمیکنه.چسبیده به من🤭🤭

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

چی میپرسه

میگه ما از کجا میفهمیم امام زمان اومده.چی میپوشه..اون زمان که امام رضا مثلا فوت کرد دکتر نبود از کجا فهمیدن مرده...

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

اخه ساعت ۱۲ شبه شمام سنتون بالا کوکوام یه غذای پر روغن تا صبح اذیت میشین البته ببخشید قصد فضولی نداش ...

من سنم بالاست؟یاااخدااا

نه عزیزم اذیتم نمیکنه بعد چندساعت کار و سرپا بودن اذیتم نمیکنه...

کسی اذیت میشه که کاری نداره فقط ول میچرخه تو سایت و روزگار میگذرونه...قصد نداشتی ولی کردی... sweet dreams

میگه ما از کجا میفهمیم امام زمان اومده.چی میپوشه..اون زمان که امام رضا مثلا فوت کرد دکتر نبود از کجا ...

خب علامت های امام زمان که توی کتاب دینی دبستانم هست😁 صدای شیپور از آسمون میاد و چیزای دیگه

مرده هم خب دستو میذارن روی نبض مثلا نمیزنه میگن ایست قلبی کرده😁

خب علامت های امام زمان که توی کتاب دینی دبستانم هست😁 صدای شیپور از آسمون میاد و چیزای دیگهمرده هم خ ...

منم همینو میگم..کلاس سومه..فعلا اینا رو بهشون نگفتن چیزایی هم که من میگم میگه وایی مامان من میترسم..میگم ترس نداره امام زمان مهربونه خوشگله و ضرری به ما نمیرسونه کمکمون میکنه.