پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2057 عنوان عروسی خفن 118 بازدید | 9 پست چ چیزی تو ی عروسی دیدید از نظرتون اون عروسی شبک کرده چ چیز خاصی داشته.. چ ایتم خاصی بوده ک بنظرتون هم جالب بوده هم باکلاس ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅ 1404/09/18 | 23:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3317 عروسی دختر دایی مامانم بود بعد دایی مامانم دکتره انقد خفن بود عروسیشون دوماد کلی دلار ریخت رو سر عروس بعد انقد هم همه چی ادایی و ناز بود واقعا وایب پولداری میداد اشک شو،اما نه تو غم.
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2057 ورود با قایق🤣🤣 ننن این ییشتر سم بود😂😂😂 ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2057 عروسی دختر دایی مامانم بود بعد دایی مامانم دکتره انقد خفن بود عروسیشون دوماد کلی دلار ریخت رو سر عرو ... خب چ چیزایی داشتن ک از نظرت بیشتر خاص بود ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
sanaبانو۲۷ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1529 یه عروسی رفتم لاکچری حدودا ۷ سال پیش ما فامیل عروس بودیم ولی دوما پسر مشاوره روحانی ریس جمهور سابق بودعجب عروسی بود
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2057 یه عروسی رفتم لاکچری حدودا ۷ سال پیش ما فامیل عروس بودیم ولی دوما پسر مشاوره روحانی ریس جمهور سابق ب ... چرا همه میگید عجب عروسی عجب عروسی ولی نمیگید چجوری بود😫😂 ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
sanaبانو۲۷ عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 1529 چرا همه میگید عجب عروسی عجب عروسی ولی نمیگید چجوری بود😫😂 خیابون فرشته بود یه عمارت بگم باغ بگم چی بگم اخه چققققدر ناز بود پذیرایی که دیگه نگم
پرنسس_نینیسایت مدیر استارتر عضویت: 1402/12/02 تعداد پست: 2057 خیابون فرشته بود یه عمارت بگم باغ بگم چی بگم اخه چققققدر ناز بود پذیرایی که دیگه نگم شما فقط اون مکان و پذیرایشش چشتون گرفته😂😂😂خب عروس دوماد ایتم خاصی داشتن؟ ❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅
itsaidaw عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 3317 خب چ چیزایی داشتن ک از نظرت بیشتر خاص بود کلا تالارش یه عمارت خیلی شیک بود سمت زعفرانیه بعد گل آرایی قشنگ داشت چندنوع غذا پذیرایی خفن همه لاکچری اشک شو،اما نه تو غم.