2777
2789

سرد با جوابای کوتاه

ضمنا فروتنی خودتو حذف کردن نیست

کار دیگرون رو انجام دادن نیست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

ی کلام:خدمات نده

محترم باش ولی مهربونی زیاد به خرج نده

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پسرم

به منم میگن حمال

دیگه چیکار میشه کرد چاره ای نیست

شما بهشون توجه نکن

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

مثل خودشون باش ؛نزار تحقیرت کنن ..من تازه رفتم سر کار از شهریور .تو این مدت یکی ازدخترا که هم مسیرم بود باهام بیشتر ارتباط گرفت .اما بعد چند وقت دیدم با توهین و تمسخر حرف میزنه و میزنه به لودگی .خودش اتو داد دستم و منم به روش آوردم و به غلط کردن و گوه خوردم افتاد (چون شبها تنها برمیگشت و ناشنوا بود ) اما من همچنانننن باهاش سرسنگینم تا بفهمه حق ندارد مثل خانواده ش با من با تحقیر و توهین حرف بزنه

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

واقعا؟چقدر زشتواکنش نشون ندادید؟

نه چی میتونم بگم

فقط سرم پایینه

دیگه کارگری همینه

شما هم بهشون توجه نکن

بزار تشر بزنه

تو محل کار از این حرفا زیاده

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

نه چی میتونم بگمفقط سرم پایینه دیگه کارگری همینهشما هم بهشون توجه نکن بزار تشر بزنهتو محل کار از این ...

من کارمندم ولی کارگر یا کارمند فرقی نمیکنه نباید بی احترامی کنند پیامبر دست کارگر رو میبوسید

اصلا موضوع صحبت ما کاری نبود یهو پرید بهم

من کارمندم ولی کارگر یا کارمند فرقی نمیکنه نباید بی احترامی کنند پیامبر دست کارگر رو میبوسیداصلا موض ...

خوش به حالت کارمندی

ای کاش من جای شما بودم

من که نمیدونم بهتون چی گفته

ولی تو محل کار از این حرفا زیاده مخصوصا بین خانوم ها

زیاد حساس نباشید