2777
2789
عنوان

لک بینی

93 بازدید | 17 پست

خانوما کسی دوفاستون مصرف کرده؟

من الان دومین دوره مصرفشه و سه روز دیگه باید بخورم الان 22 سیکل هستم و علایم پری ندارم اما دیشب یه لک دیدم خیلی کم و قطع شده

عوارض دوفاستون هستش یا مشکلی هست؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام من برا خونریزی زیادی که داشتم دکتر بهم داددو روز خوردم خونریزیم شدید تر شد همین جا پرسیدم گفتن نخور دوفاستون پرو ژسترون داره خونریزی بد تر میشه یاز هم میخوردم بدتر میشدم الان فقط ال دی میخورم بعد چند ماه دوسه روزه بند امده

جز عوارض هست

مرسی عزیزم خیلی نگران بودم که قاعدگیم نامنظم شه آخه همش یه قطرههم بود و تموم دیگه ندارم خوشبختانه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
سلام من برا خونریزی زیادی که داشتم دکتر بهم داددو روز خوردم خونریزیم شدید تر شد همین جا پرسیدم گفتن ...

منم همین ماه رو دارم دیگه مصرف نمیکنم ماه پیش که خوردم اینطوری نبود این ماه اینجوری شده البته یه قطره بود دیگه نیست

من دوسال پیش برای باردار شدن استفاده میکردم لک بینی داشتم چیز خاصی نیست عوارضه قرصه 

مرسی عزیزم از راهنماییت

منم همین ماه رو دارم دیگه مصرف نمیکنم ماه پیش که خوردم اینطوری نبود این ماه اینجوری شده البته یه قطر ...

کاش مال من قطره بود 8ماهه در گیر خونریزی ام اونم شدید اول سونو دادم یه کیست داشتم الان سونو ازمایش و تست پاپ اسمیر دادم میگن مشکل زنانه نداری ولی نمیدونم چرا اینجوریم تا قرص و امپول مصرف نکنم پریودم بند نمیاد

من دوسال پیش برای باردار شدن استفاده میکردم لک بینی داشتم چیز خاصی نیست عوارضه قرصه 

راستی به بارداریت کمکی کرد؟

کاش مال من قطره بود 8ماهه در گیر خونریزی ام اونم شدید اول سونو دادم یه کیست داشتم الان سونو ازمایش و ...

خواهر منم اینجوری شده چهار پنج ماهه این مشکلو داده هر آزمایشی بگی داده میگن مشکلی نداری اما یکی از دکترا گفته درسته تو آزمایشت مشکل هورمونی نشون نداده اما گاهی بعضیا مشکل هورمونی دارن اما تو آزمایش نشون نمیده و احتمال مشکل هورمونی بهش داده

فعلا دارو داده از خونریزی به لک رسیده 

میشه بگی خواهرت چه داروی مصرف میکنه

باید ازش بپرسم بهت میگم حتما

نه دکترمو عوض کردم لتروزول داد با متفورمین با این دارو ها باردارشدم و الان خداروشکر یه دخمل ناز دارم ...

زنده باشه عزیزم