2777
2789
عنوان

بهش بگم قبلا تو رابطه بودم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
ولی پارتنر ایشون سوال پرسیده دروغ گفتن بدتر از پنهون کاری نیست ایا

نه اصلا

فکر میکنه با صداقت داره ارزششو پیشش میبره بالا ولی چه بری مرد چه برای زن ذهنیت پیش میاد حتی اگه ی رابطه کوتاه و غیر جوی باشه

از اون حس تعلق خاطر کم میکنه

من ازدواج کررم ولی حتی ی بار هم راجب خاستگارام با همسرمم حرف نزدم.

اگه اهل دروغگویی نیست میتونه بپیچونه یا جواب کلی بده ( بهرجال ی سری برخوردا بوده ولی به رابطه ختم نشده ) همین

ارزو های بزرگ ، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میترسم بعدا خودش بفهمهبنظرت ممکنه پسره (ک قبلا باهاش در ارتباط بودم)بیاد ب این بگه؟

خودش مگه از گذشتش گفته بعدم بگی و بعد فکر میکنه چه کارا کردین به قول خودتم هرچقدرم بگی نکردم باور نمیکنه

نه اصلا فکر میکنه با صداقت داره ارزششو پیشش میبره بالا ولی چه بری مرد چه برای زن ذهنیت پیش میاد حتی ...

حرفت تا یه حدی درسته اما اگه با این عقیده پیش بریم نصف ادمای دنیا خلاف پیش رفتن

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

من میترسم بعدا خودش بفهمهبنظرت ممکنه پسره (ک قبلا باهاش در ارتباط بودم)بیاد ب این بگه؟

خیلی احتمالش کمه ، ارتباط شما هم ب گفتتون کمه

جای دروغ هم میتونی ی جواب کلی بدی که بپیچونی ( ی سری برخودا بوده ولی به رابطه جدی ختم نشده) همین

ارزو های بزرگ ، 

حرفت تا یه حدی درسته اما اگه با این عقیده پیش بریم نصف ادمای دنیا خلاف پیش رفتن

مهم نیست نصف ادمای دنیا چجوری پیشرفتن.

مهم اینه از اون نصفی ادمای دنیا بپرسی ببین بعد از گفتن اینا اثر مثبت گرفتن یا منفی؟

ارزو های بزرگ ، 

مهم نیست نصف ادمای دنیا چجوری پیشرفتن.مهم اینه از اون نصفی ادمای دنیا بپرسی ببین بعد از گفتن اینا اث ...

قرار نیست از زندگی بقیه الهام بگیریم و زندگی اونا رو برای خودمون رقم بزنیم چون واقعا هر شخصی کاراکتر خودشو داره هیچ تاثیر مثبتی بدون خواست خدا منفی نمیشه هرچی خودمون رقم بزنیم همونه موفق باشی

قرار نیست از زندگی بقیه الهام بگیریم و زندگی اونا رو برای خودمون رقم بزنیم چون واقعا هر شخصی کاراکتر ...

من منکر تاثیر خدا نمیشم

اصلا هم منظورم این نیست که طرف بعد از شنیدن حقیقت میزاره میره

من دارم راجب تاثیر یک حرف روی ذهن طرف مقابل حرف میزنم

ارزو های بزرگ ، 

من منکر تاثیر خدا نمیشم اصلا هم منظورم این نیست که طرف بعد از شنیدن حقیقت میزاره میره من دارم راجب ت ...

بله عزیزم منظورتو متوجه شدم من راجب اون موضوع صحبت کردم