چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
صبر کن خدا داره پازلارو میچینه که بد بزنه به طرف بهش اعتماد کن .پشت خدا اینجوری حرف نزن تنها کسی که بش اعتماد باید داشته باشی فقط خداست جز باعدالتاست کفر نگو
مثلا اگر عادل بود همین فردا خبرشوهرمو بیارن ده ساله مرتب هرچی تهمت بود بهم زده تهمت زنا تهمت دزدی تهمت خیانت تهمت اینکه بچه هایی که دنیا آوردن ازخودش نیستن و کتکم زده و نماز و روزه هم میگیره... این چه خداییه که ی بار که داره تهمت میزنه زبونش نمیگیره یا نمیزنه تو سرش....فقط قبلنا که دوربین نبود از کوه شتر میزده بیرون یا دریارو میشکافت
مگه من خواستم وسط این بدبختی باشم .... من دردایی دیدم و چشیدم از وقتی بدنیا اومدم مگرمیشه ی بارم خدا ککش نگزیده باشه ... ی بارم کمکم نکرد ی بارم دستمو نگرفت یبارم جلوی یکی ازبدبختیارونگرفت وعجیبه که هرکدوم از بدبختیایی که من کشیدم ی فیلو ازپامیندازه اما انگار ازعمد من هیچیم نشد و فقط عذاب کشیدم
خدا عدالتش خیلی پیچیدستو هم اون دنیا و هم یسری مسائل دیگه نشون میده
اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه
مثلا اگر عادل بود همین فردا خبرشوهرمو بیارن ده ساله مرتب هرچی تهمت بود بهم زده تهمت زنا تهمت دزدی ته ...
خودت مقصری که کوتاه اومدی .خودت مقصری که وقتی اخلاقشودیدی اولی رو ساختی و بعدم دومی گردن خدا ننداز .خودت بی عرضه ای .اگر عرضه داشتی که الان بچه هات تو آرامش بودن کنار خودت نه تو. اون جهنم .جهنمی که خودت ساختی برای بچه هات
تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔