2777
2789

من ۵ ۶ سال پیش دستام کشیده تر بود پاهام بلندتر بودن احساس میکنم پاهام و دستام کوتاه شده فرم صورتم عوض شده بدنم مثل برف بود تیره تر شده حتی فرم انگشتای دست و پاهام یجوری شدن

بخدا وسواس ندارم قشنگ متوجه تغییرات بدشون میشم

حتی پارسال نسبت به امسال اینجوری نبودم سال دیگه بدتر هم میشه🤦♀️

سنم هم ۳۵ سال شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستا و پاهای من از همون اول هم کوتاه بودن پوستمم همین بوده. یکم شادابتر. 37 هستم

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وزنت رفته بالا رژیم بگیر همونجوری میشی چون من امتحان کردم چون برام سوال شده بود

مجرد بودم ۱۰ سال پیش ۴۵ بودم ولی یهو وزنم اضافه نشد الان بعد ۱۰ سال شدم ۵۳ کیلو با یه بچه

فکر نکنم از اون باشه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درد پریودی

kdarya | 1 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  3 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  3 ساعت پیش