2777
2789

واین ک خواستگاری رفتین اگ جوابتون منفی بوده دختره ب دلتون نبوده باخانواده دخترتماس گرفتین ازبلاتکلیفی دربیان یا کلابی محل کردین زنگ نزدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بالای 50بار.اکثرا دختره باب میل نبوده.زنک زدم گفتم قسمت نیست و فلان

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

فقط یه نصیحتسمت دختر با خانواده فقیر و معتاد نرید که بیچارتون میکنن

خانواده ی فقیر رو میشه تحمل کرد ولی معتاد رو موافقم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

درستش اینه که تماس بگیرن اطلاع بدنولی بعضیا بلد نیستن یا خجالت میکشن یا فکر میکنن اگه خبر ندن دختر خ ...

اره درستش اینه اطلاع بدن حالااگ توشب خواستگاری بگن حتمافردا برای جواب دخترتون تماس میگیریم تماس نگیرن اوج بیشعوریه

بی محل نکردین حتماگفتی استخاره کردیم راه نداده

بی محلی زشته ولی مثلاً گفتیم فکرامون رو کردیم ازدواج به صلاح نیست

نرفتیم کلا

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻