2777
2789

تنشی شقیقه هات درگیر شدی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم بحد کافی اب میخوری؟

هرروز مقدار۸لیوان اب بخور بعد چند وقت سردردات میره

دلیل سردرد کم ابی بدنه

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
عزیزم بحد کافی اب میخوری؟هرروز مقدار۸لیوان اب بخور بعد چند وقت سردردات میره دلیل سردرد کم ابی بدنه

آب که میخورم ولی آخه مشکل اینجاس دکتر گفته بلغمی هستی خیلی آب نخور

قبلا که رفتم مسکن معمولی دادمن حس میکنم از کم خونیم هست چون دوران قاعدگیم بدتر میشهقرص متافولیک و.. ...

دکترت رو عوض کن سردردهای عصبی و میگرنی تنها با مسکن خوب نمیشن باید در کنارش داروی دیگه ای تجویز کنه

البته اگر از کم خونی نباشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
دکترت رو عوض کن سردردهای عصبی و میگرنی تنها با مسکن خوب نمیشن باید در کنارش داروی دیگه ای تجویز کنها ...

میگرن با ام آر آی معلوم میشه؟

استرس و فکر وخیال زیاد هم باعث سردرد میشه؟