2777
2789

اکثرشو خرج خونه یا براخودت خرج میکنی؟

راضی هستی از شاغل بودن؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرشو خرج خونه یا براخودت خرج میکنی؟راضی هستی از شاغل بودن؟

خرج خودم تقریبا

اگر چیزی برای خونه بخرم با رضایت خودمه که معمولا هم سوخاری و پیتزا هست

از اینکه پول بیشتری تو دست و بالمه و تو خریدام راحت ترم خوشحالم،وگرنه خستگی هم داره

خرج خودم تقریبااگر چیزی برای خونه بخرم با رضایت خودمه که معمولا هم سوخاری و پیتزا هستاز اینکه پول بی ...

منم اگ شاغل بشم همشو پول غذا و لباس میدم😂😂

موفق باشی عزیزم

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

هر ماه میگم از ماه بعد پسنداز ولی چکار کنم همش عروسی و مهمونیه😂

بیخیال خوش باش

دنیا دوروزه

معلمم ۵ / ۱۶

عزیزم برای ارتقا رتبه مقاله و چاپ کتاب کافیه؟

یا حتما باید تقدیر نامه و ضمن خدمت هم باشه؟

همکارا میگن سالان باید ۲۰۰ ساعت ضمن خدمت بگذرونیم🤧

سخت نیست یکم؟

عزیزم برای ارتقا رتبه مقاله و چاپ کتاب کافیه؟یا حتما باید تقدیر نامه و ضمن خدمت هم باشه؟همکارا میگن ...

من اصلا دنبال مقاله و چاپ کتاب نیستم تقدیر نامه و ضمن خدمت دارم مدرکمم ارتقا دادم همین بیشتر از ۴ که نمی تونم برم

من اصلا دنبال مقاله و چاپ کتاب نیستم تقدیر نامه و ضمن خدمت دارم مدرکمم ارتقا دادم همین بیشتر از ۴ که ...

الان رتبه ۴ هستین؟؟

تقدیز نامه چطور گرفتین؟؟؟