2777
2789
عنوان

شما اگه جای محبوبه بامداد خمار بودین با کی ازدواج میکردینن🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 41 پست

تو کتابش اینقدر به مسئله اصلان نپرداخته محبوبه میگه نمیخوامش تموم میشه میره بعد سر و کله منصور پیدا میشه که دست آخر به منصور میگه من تورو نمیخوام زیاد روی منصور مثل فیلم مانور نداده کتابش

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دمت گرم توصیف هر کدوم عالی گفتی😍😍😍 همه با منصور ازدواج میکردن 😂😂😂

مرسی 😂دقیقا من احترام و مهربونی و خوش قلبی برام تو اولویته منصور با کارایی که میکنه واقعا جنتلمنه واقعا درک نمیکنم کسایی که اصلان از اون بدتر رحیم رو انتخاب میکنن درک نمیکنم

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
مرسی 😂دقیقا من احترام و مهربونی و خوش قلبی برام تو اولویته منصور با کارایی که میکنه واقعا جنتلمنه و ...

منم موندم والا

رحیم رو به خاطر خود نوید پور فرج میگن لابد 😂😂😂

اصلانو دیگه نمیدونم

اصلان۱۰ تا هم می زاییدم که اون بچه زن اول به چشم نیاد

وای نه واقعا اصلان خیلی مرد سالاره تو خیابون داد میزنه عمو زاده تا دو هفته دیگه نوه خان بالا رو بارداره یعنی چی واقعا یعنی داری راجب بدن محبوبه تصمیم میگری چقدر بیشعور و بی شخصیت

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

همه میگن منصور و اصلا و همه میگن محبوبه احمق و فلان، چون خودشون جای طرف نیستن همیشه قضاوت کردن راحت تررررررین کاره ، شاید شماهم توی زندگیتون اشتباهات زیادی کردید که از نظر بقیه خریت کامل بوده