2777
2789
عنوان

احساس میکنم پسرا مغز ندارن

505 بازدید | 51 پست

دارم با طرف راجب جبرگرایی و نظریه های فروید حرف میزنم بعد میگه باشه حالا کالاف نصب کن پلی بدیم😐

تازه این جز با شعور هاشونه😭😭 جدا از این توانایی درک و همدلی شون خیلی پایینه. انگار اصلا متوجه نمیشن حرفای ادمو.. شوخی هاشون هم خیلی مسخرس مثلا به ادم میگن کوتوله بعد احساس غرور میکنن😐 اوج افتخاراتشونم لولشون تو گیم هایی هست که میزنن یا پیروزی تو دعوا هاییه که کردن((:

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پسرای اشتباهی در ارتباطی به دختره گفتم دارم رمان آناکارنینا رو میخونم گفت چیهتایپ کردم طولانی شد ...

😑🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

چند سالش بود مگه🤣

زیر ۲۰

هیچ حصاری، هر چقدر هم که بلند باشد، نمیتواند جلوی ذهن یک زن را بگیرد🦋 An unashamed Trans girl. به نظرات افراد فاشیست، تر.نس فوب،هوموفوب و زن ستیز تو تایپکام جواب نمیدم. من اینجا نیستم که وجودمو به کسی ثابت کنم

خب کوچو لو موچولوهاشون همینن دیگه، البته اوناییم که سی رو رد کردن تقریبا همینن😂🫢

داداش من ۱۵ سالشه

تو وسط حرفم میگه بیا بازی کن باهام🤣

خب کم سنن اینا

و منتظرن سریع حرفت تمام بشه حرف خودشون رو بزنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

با پسرای اشتباهی در ارتباطی به دختره گفتم دارم رمان آناکارنینا رو میخونم گفت چیهتایپ کردم طولانی شد ...

اره من با پسر بالای ۲۰ سال ارتباط نداشتم

داداش من ۱۵ سالشه تو وسط حرفم میگه بیا بازی کن باهام🤣خب کم سنن اینا و منتظرن سریع حرفت تمام بشه حرف ...

خب اخه همسن خودمه.. ولی عقلش خیلی خیلی کمتره

مغز همه دارن که به خیلی هاتون رکب میزنن و مخ تون رو میزنن بعد از چندروز ولتون میکنن میرن سراغ دیگری دخترهایی مغز ندارن که گول حرفهای در باغ سبزی پسرها رو قبول میکنن تهش .....