2777
2789
عنوان

خلاصه کتاب های من 🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 35 پست

کتاب بارون درخت نشین 🩷🩷🩷🩷

داستان یه پسر بچه به نام «کوزیمو» هست که یه روز در دوازده سالگی به خاطر یه بحث سر غذا با خانواده قهر میکنه و تا آخر عمر روی درختهای جنگل اطراف خونه زندگی میکنه. از بالای درختها، جامعه رو نگاه میکنه ، عشق رو تجربه میکنه ، با دزدا و آدمای شرور میجنگه و حتی کتاب میخونه ... زندگی کوزیمو ، درواقع یه طغیان نمادین علیه قوانین دست و پاگیر بود و هم نشان میده که آدم برای دیدن و درک کردن دنیا، گاهی باید فاصلهاش را با اون حفظ کنه .

روند کتاب ادامه پیدا میکنه تا زمان پیری و مرگ کوزیمو

این کتاب رو خیلی توصیه میکنم واقعا دلنشینه

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

قربونت عزیزم خوش حالم که کتاب های خوبی و معرفی کردم و خورسندم یه کتاب دوستی مثل شما توی سرزمینم هست ...

جانم سلامت باشی عزیزم

منم خوشحالم که با شما آشنا شدم توی این سایت 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب شب های روشن 🩷🩷🩷🩷

این کتاب به نظرم یه نوستالژی عمیقه

فضای کتاب مربوط به شهر سن پترزبورگ روسیه هست

درباره خانم و آقایی که خیلی یهویی با هم آشنا میشن و چهار شب متوالی همدیگرو میبینن و با هم وقت میگذرونن

تا اینکه شب آخر ...

کتاب مغازه خودکشی🩷🩷🩷🩷🩷

درباره خانواده ای غمگین که یه مغازه دارن و وسایل خودکشی میفروشن! اوضاع کسب و کارشون عالیه، تا وقتی که پسر کوچولوی شاد و خنده روی اون ها میاد و همه چیز رو به هم میریزه!

کم کم این پسر بهشون نشون میده که حتی توی تاریکترین روزا هم میشه دنبال یه ذره ای نور گشت

داستان میخواد بگه زندگی با همه سختیهاش، میتونه یه سری دلایل کوچیک و قشنگ برای ادامه دادن داشته باشه....

کتاب بادام 🩷🩷🩷

داستان درباره یه پسر نوجوان هست که مغزش یه جورایی متفاوته و نمیتونه احساساتش رو مثل بقیه بچه ها نشون بده یا حتی بفهمه

مثلا موقع گریه یا خنده، فقط نگاه میکنه

مادر و مادربزرگش با تمرینهای مداوم سعی میکنن بهش یاد بدن که چه واکنشی باید نشون بده. تا اینکه یه روز یه اتفاق خیلی تلخ میافته و اون تنها میمونه و باید یاد بگیره از پس خودش بربیاد...

این کتاب در اصل یه داستان امیدوارکننده و تکاندهنده هست درباره معنای انسان بودن ، دوستی و عشق

کتاب هنوز نمرده ام

کتاب پنج بازمانده

کتاب مجموعه افسانه جادو

کتاب فابل و همنام

کتاب من عاشق امید شدم

کتاب کتابخانه نیمه شب

کتاب هر دو درنهایت میمیرند

کتاب مادرخوانده

کتاب بخش دی

کتاب دختری ک در اعماق دریا افتاد

کتاب اولین نفری ک درنهایت میمیرد

کتاب معجزه خواروبار فروشی نامیا

کتاب اول عاشق خودت باش

کتب روانشناسی تاریک

دستم درد گرفت هرچی جلو چشمم تو کتابخونه ام بود نوشتم بقیه رم بنویسم زیاد میشه😂

کوتاه و دوست داشتنی بود واقعا

اره دوست داشتم

فقط موندم ترجمه ها خیلی فرق داره ؟

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

کتاب هنوز نمرده ام کتاب پنج بازماندهکتاب مجموعه افسانه جادوکتاب فابل و همنامکتاب من عاشق امید شدمکتا ...

ممنون عزیزم😍

من حتما کتابهایی که معرفی کردی رو میخونم