2777
2789
عنوان

خلاصه کتاب های من 🩷

186 بازدید | 35 پست

سلام

من سعی میکنم خلاصه کتابهایی که خوندم رو توی این تاپیک بزارم که هم برای خودم بمونه هم اگر کسی دوست داشت استفاده کنه

شما هم اگر دوست داشتید کتاب معرفی کنید یا خلاصه کتابهای مورد علاقهتون رو بنویسید

برخی تغییرات فقط منتظر شجاعت ما هستند...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتابخانه نیمه شب 🩷🩷🩷

داستان «نورا» یه دختره که از زندگیش ناامیده و تصمیم به خودکشی میگیره. اما خودش رو توی یه کتابخانهٔ عجیب میبینه که کتابهاش بهش این امکان رو میدن که بره توی زندگیهای دیگهای که میتونسته داشته باشه. هر کتاب یه مسیر متفاوته؛ مثلاً اگه فلان تصمیم رو میگرفت چی میشد. در اصل کتاب دربارهٔ حسرتها، انتخابها و اینه که زندگی با همهٔ سختیهاش ارزش زیستن داره.

من این کتاب رو زمانی خوندم که خیلی بهش نیاز داشتم و خودم رو سرزنش میکردم بابت یکی از تصمیماتم که اگر تصمیم دیگهای گرفته بودم شرایط بهتری داشتم الان ، اما این کتاب باعث شد دست از سرزنش خودم بردارم چون شاید اوضاع از چیزی که بود هم بدتر میشد اگر تصمیم دیگهای گرفته بودم

خارجی : عروس (الی هیزل وود ) تو ژانر گرگینه خون آشامی

یه دختر خون آشام خوبست یه گرگینه میشه اولش باهم اوکی نیستن ولی کم کم عاشق هم میشن اخر هم متوجه میشن جفت هم هستن

واژه ها در آتش نوشته جنی فر ای درمورد کشوری که روسیه بهش حمله کرده دختری ۱۲ ساله هستش که قهرمان داستانه حروف الفبای اون کشور و روسیه ممنوع کرده و سعی داره زبان و فرهنگ این کشور و بگیره حرف زدن درمورد آداب و روسوماتشون ممنوعه این دختره میجنگه اخر توی سیبری اسیر میشه بعد فرار میکنه و ازدواج میکنه و....

دونده ی هزارتو

هری پاتر

مار های افعی شب

دختری که ماه را نوشید

کتاب خانه ارواح

دختری در طبقه ی سوم

کتاب خانه ی نمیه ی شب

دراکولا

ایرانی :

بامداد خمار

آبنبات ها نوشته ی مسعود صدقی

بهار برایم کانوا بیاور

کنسرو غول

مجموعه کتاب خون آشام نوشته سیامک گلشیری

مجموعه داستان پارسیان و من نوشته آرمان آرین

مهدیار و سرزمین عاج

مجموعه داستان آشوزدنگهه نوشته آرمان آرین

همسایه ها

سال بلوا

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

خارجی : عروس (الی هیزل وود ) تو ژانر گرگینه خون آشامی یه دختر خون آشام خوبست یه گرگینه میشه اولش با ...

حالا بگو تو چه ژانری میخوای بهت معرفی کنم اینا بهترین و تاثیر گزار ترین ها برای من بودن

خدا کنه روزی موفقیت همه‌ی فرزندان کروش و بزرگ رو بیبینم اون بالا بالا باهم صحبت میکنیم😘

کتاب آواز کافه غم بار 🩷🩷🩷

یه داستان عمیق درباره تنهایی، عشق نامتعارف و زندگی در جامعهای کوچک که مثل یک آهنگ غم انگیز توی ذهن میمونه

فضای کتاب خیلی شبیه یه عصر بارونی دلگیر و در عین حال دلنشینه...

من این کتاب رو خیلی دوست داشتم آخر کتاب جوری غافلگیر کننده بود برام که تا چندین روز ذهنم درگیر کتاب باقی موند

خارجی : عروس (الی هیزل وود ) تو ژانر گرگینه خون آشامی یه دختر خون آشام خوبست یه گرگینه میشه اولش با ...

وای چه کتابهای خوبی معرفی کردی ممنونم😍

یه سریا رو خوندم

وای چه کتابهای خوبی معرفی کردی ممنونم😍یه سریا رو خوندم

قربونت عزیزم خوش حالم که کتاب های خوبی و معرفی کردم و خورسندم یه کتاب دوستی مثل شما توی سرزمینم هست 🥰😍