2777
2789
عنوان

زندگی تو طبقه ی پنجم چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه من همکفم و صدای پمپ آب دیوونهم کرده تو تابستون که باید برم تیمارستان

البته همکفی که زیرزمین داره و پمپ آب رو اون جا می ذارن از این سر خوبه.

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

مگه چقدر میره نهابت دو ساعت بود تابستون ولی بهتر از اینه بچه طبقه بالایی بدو بدو کنه والا راحتم کسی ...

اگه برق بره تو آسانسور گیر نمیکنید؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
متاسفانه من همکفم و صدای پمپ آب دیوونهم کرده تو تابستون که باید برم تیمارستان

ما طبقه 2هستیم صدا پمپ همسایه ام میشنوم.

میگرن دارم وقتایی ک میگیره میگرنم میگم خودکشی کنم در این حد.

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
آره والا با اینکه جاش عاااالیه... خونه هم فووول امکانات و شیک...اما اصلا پارکینگش به کنار واسه تابست ...

حرف من حرف الان نیست با این وضعیت خشک سالی پنج سال دیگه معلوم نیست آبی مونده باشه که بخاد به طبقه ی پنجمم برسه

حرف من حرف الان نیست با این وضعیت خشک سالی پنج سال دیگه معلوم نیست آبی مونده باشه که بخاد به طبقه ی ...

آره دقیقا...

عه حالا شهرستان ما پیدا میشه مثلا سال 80 ک باز سازی شده است و متراژ خوب چون اپارتمان واقعا زندانه

آره سمت ما هم پیدا میشه ولی من چیزی میخوام که خیییلی هم فرسوده نباشه و بشه توش زندگی کنم