2777
2789

من پارسال فرهنگیان مصاحبه رفتم بعد پنج نفر فاصله داشتم مردود شدم و. امسال اولین بار پشت کنکور موندم. و به خاطر فرهنگیان موندم شیمی محض. شهر مو اوردم نرفتم. و درصدای قلمچیمم دوازدهمش این ازمون زیست ۱۵ درصد فیزیک ۵ درصد شیمی ۴۷ درصد آزمون قبل زیست ۴۵ درصد فیزیک ۲۵ درصد شیمی. ۵۰ درصد به نظرتون ترم بهمن انتخاب رشته کنم برم یا بمونم تو رو خدا خواهرانه بهم کمک کنینن نمی خوام عمرمو. هدر بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اگه خوندی تا الان بمون پشت

نمی دونم به خدا باید بمونم یا نه. به نظرتون با این ازمون هایی که دادم میشه فرهنگیان اورد همه دوستام رفتند. دانشگاه می ترسم منم بمونم و بعدش هیچی به هیچی

بستگی به خودت و اهدافت داره...

اینو درنظر داشته باش تحصیل توی رشته ای ک دوسش نداری هزاربرابر بیشتر از پشت کنکور موندن اذیتت میکنه

یکبار دیگ شانستو امتحان کن شاید فرهنگیان قبول بشی ... الان بخوای بری دانشگاه هزینه خوابگاه و چیزای دیگ هم بهت اضاف میشت درصورتی ک بری فرهنگیان بهت حقوق میدن

بازم با خودته عزیزم با توجه به شرایطت انتخاب کن

پشت بموناین رشته ها تهش بیکاریهدرست حسابی بخون که حداقل پرستاری بیاری و بازار کارت تضمین شده باشه

به نظرتون با این درصدای آزمو نا ادامه بدم همینجوری فرهنگیان می یارم اگه اینجوری نمیشه یه فکری کنم

نمی دونم به خدا باید بمونم یا نه. به نظرتون با این ازمون هایی که دادم میشه فرهنگیان اورد همه دوست ...

بمظرم شما تجربیا بهتر از ما انسانیا میارین خب بمون ترازش در حد ۹۰۰۰یا ۸۰۰۰ شد فرهنگیان میاری خب بنظرم اگه بخونی خیلی ارزش داره

بستگی به خودت و اهدافت داره...اینو درنظر داشته باش تحصیل توی رشته ای ک دوسش نداری هزاربرابر بیشتر از ...

به مظرتون با این درصدا و این روند میشه فرهنگیان اورد

به مظرتون با این درصدا و این روند میشه فرهنگیان اورد

بستگی به منطقه ای که هستی هم داره ، درصدات که خیلی خوبه ولی خب رشته ای مثل تجربی ی کم قبولیش سخت تره ولی غیرممکن نیست

به نظرتون با این درصدای آزمو نا ادامه بدم همینجوری فرهنگیان می یارم اگه اینجوری نمیشه یه فکری کنم

اره میتونی بیاری

ببین فرهنگیان رشته ایه که خیییلی زیاد به مصاحبه بستگی داره،یعنی اگه شما درصدات در حد ۲۵_۲۰ باشه و معدلت هم متوسط،اگه مصاحبت خوب باشه قبولی

از طرفی میشناسم کسایی رو که تراز بالا داشتن و درصداشون ۵۰ به بالا بوده ولی مصاحبه رد شدن

به فکر درصد نباش،یه کاری کن که مصاحبت خوب بشه

می ترسم. نتونم بیارم بعد جلو بقیه هم ضایع بشم

عزیزم شما وضعیتت از من خیلی بهتره ، من شاغل بودم انصراف دادم ، یکسال خوندم فرهنگیان قبول نشدم بازم دارم تلاش میکنم که برسم بهش ، با اینکه هزاران حرف بخاطر انصرافم شنیدم و هنوزم میشنوم بازم امیدمو از دست ندادم و دارم تلاشمو میکنم که بدستش بیارم ،

اگه الان با حرف مردم پیش بری خدایی نکرده ۱۰ سال دیگه در حسرتی که چرا صبر نکردی و بیشتر برای اهدافت تلاش نکردی ... حرفارو بزار کنار خودتو ببین که چی میخوای دقیقا و صرفا چون میگی حرف میزنن نرو رشته ای ک بهش علاقه نداری چون بیشتر اذیت میشی