گرامی می دارم این فرخنده روز رو و پیشاپیش اون رو خجسته میگم به پیشگاه زنان بالنده ی سرزمین سربلندم ایران جاودان!
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
ممنون بابت تبریک اما ای کاش خشونت های پذیرفته شده علیه خانما رو هم بین خودتون حل میکردین مثلا صرفا به دلیل جنسیت یک زن بهش توهین نکنید که مثلا رانندگی زنا اینجوریه، هوش زنا اونجوریه و.... هزاران نمونه دیگه. همین حرفای تلخ خیلی باعث ازار میشه🩷
کاش ی جنسیت بیشتر تو دنیا نبود ازهمون جنسیتم خدا بچه تولید میکرد اگه میخواس دنیایی ب وجود بیاره
تنهایی سزاوار ذات پروردگاره.
کاش ی جنسیت بیشتر تو دنیا نبود ازهمون جنسیتم خدا بچه تولید میکرد اگه میخواس دنیایی ب وجود بیاره
اگه یه جنسیت بود همون زن بود. مردا کلا نبودن🤣
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را