2777
2789
عنوان

اگر بخواید برای کسی کادو ببرید

93 بازدید | 23 پست

فرض کنین رئیس تون بچه دار شده و کلا موقعیت شرکت طوری هست که میرید دیدن و کادو میدید

هرکس خودش کادو میده و جمع نمیشه

رئیس شرکت هم وضع مالی بسیار خوب داره

در حد دو تومن میشه چی گرفت که جالب باشه

چون پول و سکه پارسیان براشون هیچی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس یا عروسک برای نی نی

با ی جعبه شکلات و گل

البته زیاد میشه ولی خوب اینا مناسبه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
هیج هدیه خاصی به نظرت نمیرسه؟

چرا زیاده لباس کلی وسایل کریر صندلی بچه ظرف غذا ولی میگید که وضع شون خوبه نمیشه چیز دیگه برد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوب نه اینچیزا قطعا سیسمونی بسیار شیک و کامل دارهیه چیز خاص

ی چیز خاص واسه بچه واقعا الان اون بچه به چیزی احتیاج داشته باشه ناخن گیر برقی فن گیر برقی این گهوارها تبلیغ میکنن خوبه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ی چیز خاص واسه بچه واقعا الان اون بچه به چیزی احتیاج داشته باشه ناخن گیر برقی فن گیر برقی این گهواره ...

یا برای مادر بچه

نمیدونم

آخه کارت پارسیان واسه ایتا با این وضع مالی چه فایده

یا برای مادر بچهنمیدونم آخه کارت پارسیان واسه ایتا با این وضع مالی چه فایده

مادر بچه بچه الان بیشتر به محبت و آرامش احتیاج دارم تا هدیه بخدا تو دسته گل ی هدیه ساده ببری همچین آدم های پولدارم کیف میکنم دیدم میگم بخدا یعنی خودت ام میگی باورم نمیشه این اینقدر با این هدیه خوشحال شد

سلام عزیزم خوبید؟

تو یک تاپیک قدیمی دیدم شما گفتین پسرتون حساسیت غذایی داشته، میشه بگید به چه چیزهایی؟

پسر من ۶ ماهشه، بهش لعاب برنج دادم بدنش جوشای ریز زده و خیلی گریه و بی قراری میکرد و شیر نمیخورد، دیگه بهش ندادم، بعد یک هفته پوره سیب زمینی دادم باز همون علائم برگشت، ممکنه به سیب زمینی هم حساسیت داشته باشه؟

و حساسیت پسرتون کی خوب شد؟

سلام عزیزم خوبید؟تو یک تاپیک قدیمی دیدم شما گفتین پسرتون حساسیت غذایی داشته، میشه بگید به چه چیزهایی ...

سلام

راستش حساسیت به برنج و سیب زمینی نشنیدم

شنیده بودم اون زمان رژیم پایه برنج مرغ سیب زمینی هست

آرد برنج میگن حتما توی خونه درست بشه

هیچی دیگه بهش اضافه نکردی ؟!

پسرهای من هردو کلا پروتئین گاوی میوه های آلرژی زا ادویه ها مغزیجات سویا تخم مرغ ....

اگر آرد برنج خونگی و سیب زمینی جوش میزنه بدون مطلقا چیز اضافه ببر فوق تخصص آلرژی ببین نظرش چیه

چه شیری میخوره؟

سلام عزیزم خوبید؟تو یک تاپیک قدیمی دیدم شما گفتین پسرتون حساسیت غذایی داشته، میشه بگید به چه چیزهایی ...

خوب شدن حساسیت بستگی به فرد داره

مثلا پسر اولم یک سالگی دیگه فقط کاکائو و ادویه و مثلا کیوی و این جور چیرا نمیشد بخوره ولی با شیرگاو حتی خوب یود

دومی یک سال ونیم تازه تونست سفیده تخممرغ بخوره و دوسال ونیم شیرگاو

سلامراستش حساسیت به برنج و سیب زمینی نشنیدم شنیده بودم اون زمان رژیم پایه برنج مرغ سیب زمینی هستآرد ...

تعجب منم همینه، آرد برنج رو خودم درست کردم، لعاب و فرنی رو هم با چیزی قاطی نکردم، به پوره سیب زمینی فقط در حد دو سه تا نقطه نمک زدم، الان از دیروز همچنان گریه میکنه و شیر نمیخوره، امروز دیگه بهش ندادم غذا

شیر هم اوایل هم شیر خودمو میخورد هم شیرخشک نان، الان فقط شیرخشک

2790
2778
2791
2779
2792