2777
2789

میگه ندارم ولی میدونم داره و خیلی هم داره 🙃خیلی برای مامانم ناراحتم تا حالا براش هیچی نگرفته چند وقت پیش پیامشو دیده بود که یه خانم ازش پول میخواد برای همه ی زنهای دنیا میخواد الا زن خودش دلم میخواد بمیره ازش بدم میاد بدترین پدر دنیاس بدترین شوهر دنیا برای زنشه خب منم جلوی شوهرم خجالت میکشم اصلا براش مهم نیست بهشم میگم میگه به درک تو رو خدا بگین من با این پدر چه کنم اگه نداشت میگفتم نداره. پول داره سرشو میخوره از اون بدتر تمام زنای معلوم الحال همش دارن میتیغنش ولی مامان من که کمر و پا و جونیشو گذاشته واسه این نمیبینه اگه جای این مرد توجهنم نیست پس کجاست. عدالت خدا کجاست.

بر دارین مامانت رو اون شب ببرید بیرون رستوران و هدیه هم همونجا بدید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر دارین مامانت رو اون شب ببرید بیرون رستوران و هدیه هم همونجا بدید

من خریدم کادو ادکلن و یه چند قلم آرایشی کیک هم میگیرم. خواهر و برادرم هر کدوم یه چیز جداگانه ولی قبول کن اون داش گرم به محبت شوهرش 🥲🥲🥲شوهری که نداره هیچوقت نداشت فقط زحمتاش برای مامان طفلی منه

ببین تو رابطه ی پدر و مادرت دخالت نکن

بخاطر اینکه با مادرت اینجور رفتار میکنه هم باهاش بد نشو

اون هرچی که باشه باباته

دیگه یه سری مسائل هست که مربوط میشه به جفتشون .

تو خودت واسه مامانت یه چیز بگیر

نیازی نیست به پدرت یادآوری کنی

ضمنا اون مرد اگر زنش براش اهمیت داشت با زنای دیگه وقت نمیگذروند

و قطعا یه روزی باید جواب پس بده

ولی تو به جفتشون احترام بزار و عشق بورز

من خریدم کادو ادکلن و یه چند قلم آرایشی کیک هم میگیرم. خواهر و برادرم هر کدوم یه چیز جداگانه ولی قبو ...

میدونم

ولی چاره نیست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ببین تو رابطه ی پدر و مادرت دخالت نکن بخاطر اینکه با مادرت اینجور رفتار میکنه هم باهاش بد نشو اون هر ...

نمیتونم چون خییلی ظالم. خییلی زورگو داره ظلم میکنه برای جهیزیه و عروسی خواهرم مامانمو پیر کرد ابرومونو پیش دامادمون برد برای داداشش زن نمیگیره چون نمیخواد خرج کنه درصورتی که تو پول غرق

ببین تو رابطه ی پدر و مادرت دخالت نکن بخاطر اینکه با مادرت اینجور رفتار میکنه هم باهاش بد نشو اون هر ...

اصلا نمیتونم عاشقش باشم هیچوقت محبتشو حس نکردیم من و خواهر برادرم. اگه مشکلش بامامانمه مشکلش با ما چیه. میدونی اون اصلا خانواده آش نمیخواد

نمیتونم چون خییلی ظالم. خییلی زورگو داره ظلم میکنه برای جهیزیه و عروسی خواهرم مامانمو پیر کرد ابرومو ...

درکت میکنم ...

ظلم و بدی موندگار نیست

همه چیزو بسپرید به خدا

وقتی که تو یه شرایطی هستی که کاری ازت ساخته نیست و زورت نمیرسه ، توکل کنی به خدا که زورش به همه کس و همه چیز میرسه و همه چیز دست خودشه ، دلت آروم میگیره و مطمئن باش مشکلات یکی پس از دیگری حل میشه اونجور که به صلاح هست

منم درکت میکنم چون اینجور آدمارو زیاد داشتیم و دیدم

تنهای بابای تو نیست همه جای دنیا آدمای این مدلی زیاده...

اصلا نمیتونم عاشقش باشم هیچوقت محبتشو حس نکردیم من و خواهر برادرم. اگه مشکلش بامامانمه مشکلش با ما چ ...

میفهممت حق داری ...

کارش اصلا درست نیست

ولی تمرکز کردن رو این موارد فقط میتونه به اعصابت و روحت آسیب بزنه

نادیده بگیر

با چیزای خوب خودتو سرگرم کن

من شرایط مشابه تورو داشتم

یه موقع فکر نکنی دارم حرفای الکی تحویلت میدم....

درکت میکنم ...ظلم و بدی موندگار نیست همه چیزو بسپرید به خدا وقتی که تو یه شرایطی هستی که کاری ازت سا ...

واقعا منم سپردمش بخدا انشالله خدا جوابشو بده. فکر کن برای خواهر من یه دست مبل ارزون خرید ولی دنبال قیمت ایفون بود خودش که ایفون دستش نیست برای مامان منم که نمیخواسته بخره خییلی دلم میسوزه. فکر نکنی مامان من زشته یا به خودش نمیرسه ها اینقدر خوشگل و سر تر از بابام که حد نداره

واقعا منم سپردمش بخدا انشالله خدا جوابشو بده. فکر کن برای خواهر من یه دست مبل ارزون خرید ولی دنبال ق ...

بعضی از مرد ها ذاتشون همینه ...

مطمئن باش اگر بابات براتون کم میذاره خدای بابات چنان براتون جبران میکنه که حد نداره