2777
2789

از همه لحاظ خوبه فقط این یه قضیه که خیلی بد دهنی میکنه رو مخمه. کلا چه با دوستاش صحبت میکنه چه تو ماشین موقع رانندگی فوش میده چه به شوخی به من با فوش حرف میزنه همش فوش میده بهم با خنده و شوخی هرچقدرم بهش میگم فوش نده بدم میاد میگه باشه ولی باز میده. چیکار کنم بدم میاد یه کاری کرده منم دارم مثل خودش بد دهن میشم فوش میدم. تو دعوا نمیده فقط به شوخی میده ولی فوشای بد مثل چیزکش...

تا آخر همینطورهمثل شوهر منانتظار نداشته باش درست بشهاگه شوهرته که هیچو اگر هنوز شوهرت نشده فوری ازش ...

از چه لحاظ زجر میکشین؟ ینی بهتون بی احترامی میکنه تو دعواها؟ هنوز شوهرم نشده قراره ازدواج کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم بد دهنه از اولش بود الان ۲۰ ساله زندگی می کنیم خدا می دونه چقدر ازش،خواهش کردم فش نده قسمش دادم قهر کردم هرکاری کردم نشد آخرش من خسته شدم اینجور آدمها هیچ وقت درست نمی شن

از چه لحاظ زجر میکشین؟ ینی بهتون بی احترامی میکنه تو دعواها؟ هنوز شوهرم نشده قراره ازدواج کنیم

بله همیشه

هرچقدرم دوستش داشته باشی حرف الان منو به یاد داشته باش که همیشه دلت رو میشکونه

از فحش دادن و فحش شنیدن متنفر بودم اما خوانواده ی شوهرم خیلی عادی هستش براشون

و طوری که حتی بچه هام و حتی دختر 5 سالمم با فحش با همه حتی من که مادرشم صحبت میکنه

اگه میخوای آینده بدی نداشته باشی ازش جدا شو

عشق و عاشقی مال نهایت 5 سال اول زندگی هستش بعدش نفرت جاش رو میگیره براتون