2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمون زودتر بره خونش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یعنی پاشو برو خستم کردی😅

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

دیگه اون مهمون نره خونش

دیروز خواه. و مادرم مهمونم بودن

انگار مادرشوهرم تو کفششون نمک ریخته

مامانم گفتتو راه حس گردم سنگریزه یا خاک ریخته شده کفشم درآوردن دیدن نمکه

من چه عکس العملی داشته باشم؟

دیروز خواه. و مادرم مهمونم بودنانگار مادرشوهرم تو کفششون نمک ریختهمامانم گفتتو راه حس گردم سنگریزه ی ...

نمک بَک بزن

یعنی نمک بریز تو کفش مادرشوهرت

گفت این چیه

بگو نمیدونم شما ریخته بودین تو کفشای مامانم منم برگردوندم واسه خودتون

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دیروز خواه. و مادرم مهمونم بودنانگار مادرشوهرم تو کفششون نمک ریختهمامانم گفتتو راه حس گردم سنگریزه ی ...

هیچ واکنشی نشون نده

از این به بعدم مهمون داشتی کفشاشون بزار تو جاکفشی