2821
2789

سلام عزیزم 

یه تاپیکی گفته بودی قرص اسپیرونولاکتون استفاده کردی واسه پرمویی 

میخواستم بپرسم ازت نتیجه ش چی بود؟

خوب شدی؟

من این قرصو دکتر داده ولی الان سرچ کردم دیدم عوارضش زیاده نمیدونم بخورم یانه؟

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
سلام عزیزم  یه تاپیکی گفته بودی قرص اسپیرونولاکتون استفاده کردی واسه پرمویی  میخواستم بپ ...

سلام گلم من اسپیرنولاکتون رو با سیپترون کامپاند واسه پلی کیست ۱سال استفاده کردم که تاثیرش عالی بود ولی بعدا دوباره عود میکنه کلا پلی کیست داروهاشو باید دوره ای مصرف کنی

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام گلم من اسپیرنولاکتون رو با سیپترون کامپاند واسه پلی کیست ۱سال استفاده کردم که تاثیرش عالی بود و ...

ممنونم ازت❤❤❤واسه من سیپترون کامپاند نداده البته 

پس استفاده میکنم امیدوارم بسازه بهم چون معده ام خیلی حساسه

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

پستان فرعی چیست؟

پستان فرعی وضعیتی است که علاوه بر دو پستان، یک یا دو پستان اضافه هم در اطراف سینه‌ها رشد می‌کند. گاهی فرد دچار این عارضه است اما اطلاعی از آن ندارد. پلی‌ماستیا (Polymastia) یکی از اشکال اصلی پستان فرعی یا پستان سوم است. این عارضه در 1-5 درصد از مردم جهان دیده شده است.

اگر کسی بیش از دو پستان داشته باشد، به آن پستان اضافه می‌گویند. حالا ممکن اسن پستان اضافه در زیر بغل، کنارهای پستان و یا در زیر پستان رشد کند.

چطور بفهیمم که پستان فرعی داریم؟

پستان فرعی نسبت به پستان‌های معمولی کوچک‌تر هستند. فرقی نمی‌کند که مرد باشید یا زن؛ در هر صورت ممکن است دچار این مشکل شوید. هر چند طبق گفته پزشکان عارضه پستان فرعی در مردان بیشتر از زنان دیده می‌شود. حتی در مواردی پستان اضافه، نوک هم دارد که البته قسمت آرئول و نوک پستان نسبت به پستان‌های معمولی کوچک‌تر است.

به طور کلی رشد سینه سوم نسبت به سینه‌های معمولی کمتر است. در بسیاری از مواقع شاید فکر کنید گوشت اضافه‌ای است که در ناحیه اطراف پستان رشد کرده است. برخی هم فکر می‌کنند این ناحیه یک تومور خطرناک است. اگر فقط ناحیه آرئول و نوک سینه در اطراف پستان‌ها ایجاد شده باشد، ممکن است با خال اشتباه گرفته شود.

در برخی از بانوان با تغییر هورمون‌ها در دوره قاعدگی، پستان فرعی هم مثال دو پستان دیگر درد شدیدی می‌گیرد و یا حتی متورم می‌شود.

شکل و ظاهر پستان فرعی چگونه است؟

سینه اضافه معمولا در قسمت قفسه سینه و در ناحیه زیر پستان، زیر بغل و یا کناره‌های پستان‌ها ایجاد می‌شود. گفته می‌شود سینه اضافه یا پستان فرعی ممکن است در هر نقطه‌ای از بدن از جمله دست و پا هم ایجاد شود. غالبا افراد پستان سوم را با خال یا نشانه‌های بعد از تولد اشتباه می‌گیرند. در حالی که به مرور زمان برجسته می‌شوند و شباهت زیادی به پستان پیدا می‌کنند.

انواع پستان اضافه

پستان فرعی با اشکال مختلفی بر روی بدن ظاهر می‌شود. به همین دلیل جراحان و پزشکان آن‌ها را دسته‌بندی می‌کنند. رایج‌ترین اشکال سینه سوم عبارت است از:

پلی ماستیا

این نوع پستان اضافه دارای یک آرئول (ناحیه رنگی با نوک) نیز هستند. پلی ماستیا به صورت یک تکه گوشت برجسته نرم است که در زیر پستان رشد می‌کند. در واقع پلی ماستیا به نوعی نشانه یک پستان کامل است.

علت ابتلا به پستان فرعی چیست؟

پستان اضافه بدون آرئول

نوع دیگری از انواع سینه اضافه فقط شامل بافت پستان است ولی آرئول و قسمت رنگی را ندارد. این نوع پستان شباهت زیادی به تومورهای سرطانی دارد. به همین دلیل بیمارانی که به پستان اضافه بدون آرئول مبتلا می‌شوند، آن را با سرطان اشتباه می‌گیرند.

آرئول بدون بافت پستان

دسته سوم از پستان فرعی فقط شامل ناحیه رنگی و نوک پستان است. اما در آن هیچ ردی از بافت پستان و توده نرم دیده نمی‌شود.

ایجاد نوک پستان

دسته‌ای دیگر از انواع پستان فرعی فقط شامل نوک پستان است و حتی آرئول هم در اطراف آن دیده نمی‌شود. این نوع پستان اضافه اغلب با خال‌های برجسته اشتباه گرفته می‌شود.

https://www.instagram.com/drmoussazadeh/

توس که دیت میزنی جی هست یا اطرافش جی حس نیکنی دکتر رفتی 

اولا نرم نرم بود ولی حالا احساس میکنم صفتره رفتم پیش جراح سینه گفت زایده اضافی هست و هیچ مشکلی نداره

اولا نرم نرم بود ولی حالا احساس میکنم صفتره رفتم پیش جراح سینه گفت زایده اضافی هست و هیچ مشکلی نداره

اها زایده اضافه چیه یعنی چطوری حی مبکنی مثل ماهیچه است زیر دستت لیز میخوره ترم و تخته

اها زایده اضافه چیه یعنی چطوری حی مبکنی مثل ماهیچه است زیر دستت لیز میخوره ترم و تخته

سلام عزیزم  میدونی مثل توده نیست ولی برآمده هست