2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش .  درد داري مگه ؟

نه اصلا درد نداره فقط چون اولا نرم بود ولی الان حس میکنم سفت تر شده امتداد سینه ام هست نزدیک زیر بعل

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

مال منم همين بود . 

ببين دكتر به م گفت بافتش بافت سينه است و تغييرات هورموني كه رو سينه تاثير داره رو اونم تاثير ميزاره . 

يه دكتر جراح عمومي برو 

مطمئنم امسال سال منه امسال به ارزوم میرسم حتماااااا.... بگو ایشالاااا....
دکترم تو بارداری گفت لازم نیست الانم شیر میدم یه دکتر دیگه رفتم اونم گفت میتونی بری سونو میتونی نری

خب حتما برو. نه برا اینکه خدا نکرده چیزی هست فقط برا اینکه خیالت راحت بشه. استرس و نگرانی خیلی بده خودش مریضی میاره

مال منم همين بود .  ببين دكتر به م گفت بافتش بافت سينه است و تغييرات هورموني كه رو سينه تاثير ...

مرسی گلم جواب دادی من زمان بارداری ورم کرد الانم ۳ماهه زایمان کردم پریود هم نشدم ببینم درد میگره یا نه 

خب حتما برو. نه برا اینکه خدا نکرده چیزی هست فقط برا اینکه خیالت راحت بشه. استرس و نگرانی خیلی بده خ ...

بله همین جوره هر روز هزار بار تو اینه نگاه میکنم فقط با سینه ام ور میرم

نه اصلا درد نداره فقط چون اولا نرم بود ولی الان حس میکنم سفت تر شده امتداد سینه ام هست نزدیک زیر بعل

بیماریهای سینه اصلا ربطی به درد داشتن و نداشتن ندارن. یعنی درد، شاخص مهمی نیست براشون.

سلام عزیزم من توی یه تاپیکی دیدم شماترکیه ای بلدی 

منم دست و پا شکسته بلدم اما شوهرم گفت 20 روزه یاد بگیر 20 روز دیگه بریم ترکیه و پیش شرکت برای قرارداد حالا میخوام بدونم از اونجایی که یه چیزایی رو بلدم چون کانال های ترک زیاد میدیدم و خودمم ترکم و بیشترشو میفهمم میتونم با یه مربی خصوصی توی 20 روز یاد بگیرمش

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
سلام عزیزم من توی یه تاپیکی دیدم شماترکیه ای بلدی  منم دست و پا شکسته بلدم اما شوهرم گفت 20 ...

فکر کنم عزیزم بتونی چون با دیدن کانال های ترکیه خیلی زبون پیشرفت میکنه منم اهل تبریزم پسرم چون بیشتر کانالهای ترکیه کارتون میبینه کلا بیشتر کلمات رو لغات ترکی استفاده میکنه

2823
2791
2779
2792