2777
2789
عنوان

با همسرم کجا بهتره مهاجرت کنیم

297 بازدید | 43 پست

هردو کاردانی داریم از دانشگاه آزاد و پولکی

سرمایه۱/۵میلیارد

زبانم من میتونم هندل کنم

همسرم کارهای فنی اینجا یاد بگیره اونجا میتونه ادامه بده

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اروپا الان شرایط کار و مالی اش خرابه. کلی پول برای جنگ اکراین هزینه کرده. کلی مهاجر از اکراین ریخته تو کشورهای مختلف اروپا

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

کشور های شرق آسیا هستن

کشور های اروپایی هستن

آمریکا شمالی یعنی کانادا و ایالات متحده هم هستن منتهی هر کدوم برای شخصیت خاص و انتظارات خاص متفاوت هست یعنی یه جا نیست که بگی برا همه خوبه

با این پول نهایت تا ترکیه بتونی بری که اونم وضعیتش بدتر از اینجا نباشه مطمین باش ازاینجا بهتر نیست

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه