2777
2789

سرفه این ویروسه جدیده با هیچی خوب نمیشه ولی دو ماه رو میتونی برسونی به ۴۰ تا۵۰ روز با دمنوش و پرهیز غذایی🤕🤧

خیلی مضخرفه

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مریض شدم خوب شدم به جز سرفه الان دو یا سه هفته هس سرفه می کنم خسته شده بودم حتی رفتم دکتر تاثیر نداشت آمدم خونه مامانم بهن چهار تخم و دانه به میده و داروخانه رفتم گفتم اینجوریم گفت حساسیت داری قرص مونته کاست 10 داد و شربت اکسپورانت داد واسه خلط گلوم خدارو شکر از صبح بهتر شدم اصلا سرخ کردنی هم نمی خورم

بیشتر مراعات کنی خوب میشی

سرخکردنی ادویه استفاده نکن

سوپ شلغم چهارتخم درست کن بخور

شربت گل بنفشه باریچ برای سرفه عالیه

شربت کتوتیفن هم برای سرفه خشک

الحمدلله رب العالمین ...

دیفن

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚🖤💔علییمو از دست دادم 😔فکر میکردم خدا و اهل بیت ی جور معجزه کردن برام و وقتی از دستش دادم باورم نشد امروز ده روزه ندارمش و جای بچه بخیه ها و کبودی هایی هست که دردش التیام  میده روحم گرچه جسممو ازار میده ۱۵دی۱۴۰۳...(۱۵ مرداد) از فکر اینکه یه روز برا نی نیم فرنی و سوپ درست کنم بدم بخوره ته دلم قنج میره خدایا میشه یعنی میاد همچین روزی🥲غصه(پاییز۴۰۴) اینروزام اینه که چرا زمانی نیستم که اماممون حاضر باشن 😔کاش اون زمون بودم که حضرت زهرا بودن حضرت زینب بودن میرفتم پیششون یه دل سیر دردودل میکردم میگفتم خانوم جان دردام و دوا کن برام دعا کنین خانوم جان ایشوندست به سرم میکشیدن 😔😭